ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Jennifer Aniston: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού

Μια συγκινητική και θλιβερή ανάρτηση έκανε τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου η Jennifer Aniston στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός «ανακοίνωσε» ότι έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της

Η τηλεοπτική «Rachel» αποχαιρέτησε τον μπαμπά της με τα εξής λόγια: «Γλυκέ μου μπαμπά... John Antony Aniston. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η αναφορά της Aniston στον αριθμό 11/11 δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού έχει ιδιαίτερη σημασία για την ίδια, μιας και τους έχει κάνει και τατουάζ. Παρόλο που η ίδια δεν γνωστοποίησε τη σημασία τους, φαίνεται ότι συνδέονται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της.

Η Jennifer έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος σκύλος της, Norman, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη, ενώ τώρα έφυγε και ο μπαμπάς της από τη ζωή κατά τον μήνα Νοέμβριο που είναι ο 11ος του χρόνου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση