ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

James Bond: επιστρέφει το 2019

newsroom must

Την επιστροφή του διάσημου πράκτορα 007 ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας χωρίς να πουν ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον James Bond, σύμφωνα με το Reuters.

Η εταιρεία παραγωγής Eon Productions και τα στούντιο MGM ανακοίνωσαν ότι η 25η ταινία του Μποντ θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019, και λίγο νωρίτερα στη Βρετανία. Παρ' ολ' αυτά, δεν έδωσαν τον τίτλο της, ούτε αναφέρθηκαν στο casting ή σε άλλες λεπτομέρειες.

Ο Βρετανός Daniel Craig υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα στις τελευταίες τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των φιλμ «Skyfall» (2012) και «Spectre» (2015). Η ταινία του 2015 είχε εισπράξεις περίπου 880 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα BoxOfficeMojo.com που διατηρεί βάσεις δεδομένων στις οποίες καταγράφει όλες τις εισπράξεις που κάνουν οι ταινίες.

Η συμμετοχή του 49χρονου Craig για μια πέμπτη φορά σε ταινία του Μποντ συζητήθηκε πολύ, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής. Το σενάριο της νέας ταινίας θα υπογράφεται από τους Neal Purvis και Robert Wade που έγραψαν το σενάριο των τελευταίων τεσσάρων ταινιών του Bond.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS