ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Jada Pinkett & Will Smith: Χώρισαν σχεδόν πριν από μια δεκαετία

Και χρόνια και κάνεις δεν το κατάλαβε.

Ριάνα Στυλιανού

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε πως εδώ και επτά χρόνια εκείνη και ο σύζυγός της ζουν χωριστά.
ΗJada Pinkett Smith μόλις έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Will Smith. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Hoda Kotb του Today, με αφορμή το επερχόμενο βιβλίο της με τίτλο «Worthy», η ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της χώρισαν το 2016 και «ζουν χωριστά» ο ένας από τον άλλο, παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται δημόσια συχνά ως ζευγάρι.

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η Pinkett Smith κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Παρεμπιπτόντως, το ζευγάρι έχει ήδη χωρίσει όταν ο Smith χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock στη σκηνή των Όσκαρ του 2022, επειδή εκείνος έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Pinkett Smith, αποτέλεσμα της αλωπεκίας της.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κράτησε τον χωρισμό μυστικό, πίεσε η Kotb την ηθοποιό, έτσι και τελικά παραδέχτηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό. «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό», είπε.

Η Pinkett Smith και ο Smith έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον ηθοποιό Jaden Smith και τη μουσικό Willow Smith.

Κάποια στιγμή, η Pinkett Smith είπε ότι σκέφτηκε να πάρει νόμιμο διαζύγιο, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει. «Έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε», δήλωσε. «Απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS