ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Ήξερες ότι η Jennifer Lopez έχει αδελφή;

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία τους.

newsroom must

Είναι γνωστό – και πλέον επίσημο, ότι η Jennifer Lopez, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, αφού μετά τις συζητήσεις γύρω από το όνομά της, για τις ερωτικές σας περιπτύξεις με τον Ben Affleck, και την πιθανή επανασύνδεσή τους, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Αυτό όμως που μάλλον δεν περίμενε κανένας από εμάς είναι η ίδια να μοιράζεται με τους 159 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram, δύο πολύ σπάνιες φωτογραφίες με την μικρότερη αδελφή της Lynda.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της (σήμερα κλείνει 50 –Lynda), η Jennifer, μοιράστηκε με το κοινό τις φωτογραφίες, γράφοντας στην λεζάντα «Η μικρή μου αδερφή. Σ ‘αγαπώ. Είσαι και ήσουν πάντα η αυθεντική κολλητή μου. Η "συνεργός" μου, που θα κάνει τα πάντα για μένα. Εκείνη που πάντα γιόρταζε μαζί μου τις καλές στιγμές και με ενθάρρυνε στις άσχημες. Είσαι ένας υπέροχος, λαμπερός άγγελος στη γη με αγνή καρδιά και μία αυθεντική όμορφη ψυχή. Αξίζεις τα καλύτερα στη ζωή και στα γενέθλιά σου, σου εύχομαι ηρεμία, υγεία, ευτυχία, επιτυχία και το πιο σημαντικό, όλη την αγάπη που η καρδιά σου επιθυμεί. Χρόνια πολλά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ενώ στην συνέχεια η Lynda θέλοντας να ευχαριστήσει την αδελφή της για το πάρτι που της ετοίμασε, ανέβασε και εκείνη κάποια στιγμιότυπα, στον δικό της λογαριασμό, γράφοντας «Σχετικά με τη χθεσινή βραδιά. Ένα ακόμα ταξίδι γύρω από τον ήλιο και πόσο τυχερή είμαι να το περνάω με ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να πω ευχαριστώ στην αδερφή μου που θα έκανε τα πάντα για μένα για μια όμορφη γιορτή γενεθλίων, ολοκληρωμένη με μια πανέμορφη παραλία και τη μεγαλύτερη μωρουδιακή φωτογραφία που είχα δει ποτέ. Ευγνώμων για τους φίλους, την οικογένεια, την αγάπη, όλες τις όμορφες ευχές που όλοι μου έστειλαν σήμερα και οι αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Η Lynda, είναι η μικρότερη από τις 3 αδελφές Lopez και εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Νέα Υόρκη, ενώ μόλις πέρσι είχε κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για την Alexandria Ocasio-Cortez, διάσημο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση