ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ιταλία: Εξευτελισμός γυναίκας καλυμμένης με σοκολάτα σε πολυτελές ξενοδοχείο

Ανάμεσα στα γλυκά του μπουφέ, το ξενοδοχείο «πρόσφερε» και την εργαζόμενη, η οποία φορούσε αποκαλυπτικό μπικίνι και το σώμα της ήταν καλυμμένο με σοκολάτα.

Μαρία Καραμάνου

Το αποτρόπαιο γεγονός που εκτυλίχθηκε στην Ιταλία, και ειδικότερα στο εξαιρετικά γοητευτικό νησί της Σαρδηνίας, αναδεικνύει την απόλυτη υποβάθμιση της γυναικείας φύσης. Σύμφωνα με αποκαλύψεις της τοπικής εφημερίδας "La Nuova Sardegna", στις 15 Αυγούστου, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο πολυπόθητο τουριστικό προορισμό του Γκόλφο Αράντσι, πραγματοποιήθηκε μια σκανδαλώδης πράξη.

Ειδικότερα, ένας μπουφές γεμάτος λιχουδιές και λαχταριστά εδέσματα διατέθηκε δίπλα στην πισίνα, όμως το απίστευτο ήταν ότι στην κορυφή του μπουφέ τοποθετήθηκε μια νεαρή εργαζόμενη του ξενοδοχείου. Βρισκόταν σε μια απίστευτα ταπεινωτική θέση, φορώντας μόνο το μπικίνι της, ενώ όλο το σώμα της είχε καλυφθεί με στρώσεις σοκολάτας.

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την απόλυτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αποτελεί συμβολισμό της απάθειας απέναντι στην ελεύθερη βούληση και την αυτονομία των γυναικών.

Ο Φεντερίκο Μαζιέρι, ένας επισκέπτης που είχε επιλέξει να περάσει τις διακοπές του στο ξενοδοχείο, παρέα με την 14χρονη κόρη του, προκάλεσε αναστάτωση ανεβάζοντας μια συνταρακτική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο LinkedIn. Το επίμαχο στιγμιότυπο αναφερόταν στην επίσκεψή του στο "Voi Colonna Hotel", το ξενοδοχείο που είχε επιλέξει, και αποκαλύπτοντας ένα απαράδεκτο περιστατικό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ίδιος ο Μαζιέρι επισήμανε την αδιανόητη πρακτική του ξενοδοχείου να εκμεταλλεύεται το γυναικείο σώμα ως αντικείμενο. Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ανησυχίες, καθώς αποκάλυπτε μια ανεπίτρεπτη πρακτική που είχε λάβει χώρα στο "Voi Colonna Hotel". Ο ίδιος ο Μαζιέρι έθεσε γραπτώς ερωτήματα στην αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels, η οποία είναι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, καθώς και στο τουριστικό γραφείο Alpitour, με το οποίο συνεργάζεται το ξενοδοχείο.

Ο ίδιος ο Φεντερίκο Μαζιέρι αποκάλυψε μέσω ιταλικών μέσων ενημέρωσης ότι η 14χρονη κόρη του ανέφερε την αποδοκιμασία της για το συμβάν και χαρακτήρισε την εικόνα "αηδιαστική". Συμπληρώνοντας το περιστατικό, ο Μαζιέρι δήλωσε ότι εξέφρασε στον διευθυντή του ξενοδοχείου για τη δυσαρέσκειά του, και σε απάντηση αυτού, ο διευθυντής αποκρίθηκε με την εξής εξήγηση, "Πρόκειται για ένα άγαλμα από σοκολάτα".

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Voi Hotels, η οποία διαθέτει 22 καταλύματα σε πολλές εξωτικές τοποθεσίες, όπως η Σαρδηνία, η Σικελία, η Πούλια, η Καλαβρία, αλλά και εκτός της Ιταλίας όπως η Μαδαγασκάρη, το Πράσινο Ακρωτήρι και η Ζανζιβάρη, αντιμετώπισε το συμβάν με ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα. Σε αυτήν ζητούν συγγνώμη από τους πελάτες, τον καταγγέλοντα και κυρίως από την 14χρονη κόρη, διαβεβαιώνοντας ότι θα ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του "επεισοδίου" και υποσχόμενη ότι στο μέλλον κανένας πελάτης δεν θα αισθανθεί προσβεβλημένος καθ' οιονδήποτε τρόπο.

Η κατάσταση έλαβε πρωτοφανείς διαστάσεις και απέκτησε πολιτική διάσταση. Η Αλεσάντρα Τόντε, αντιπρόεδρος του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5s) με καταγωγή από τη Σαρδηνία, αντέδρασε στο συμβάν μέσω των κοινωνικών μέσων. Σε μια ανάρτησή της, μοιράστηκε το δημοσίευμα από την La Nuova Sardegna και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι συζήτησε το θέμα με τα δύο ανίψια της που βρίσκονται στην εφηβεία, αναφέροντας τη σημασία των σωστών προτύπων και μηνυμάτων που πρέπει να περνούν. Κρίνοντας την ιδέα του μπουφέ με το γυναικείο σώμα ως απαίσια και ανήθικη, κατακρίνοντας αυτόν που την υλοποίησε ως ανεύθυνο και παραβατικό.

Παράλληλα, η πρώην υφυπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων Κόντε και Ντράγκι, αναφέρθηκε στο συμβάν χρησιμοποιώντας λέξεις όπως "ντροπιαστικό" και "αηδιαστικό", καταδικάζοντας έτσι την κατάσταση ως ανεπίτρεπτη και εξαιρετικά ανήθικη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS