ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ήρθε το τέλος της Πανδημίας;

Προς κατάργηση η ημερήσια ενημέρωση για τα κρούσματα

Αλλαγή τακτικής σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την πανδημία αναμένεται να ακολουθήσουν οι αρμόδιοι σε έναν χρονικό ορίζοντα μέχρι το Πάσχα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται κάποιες επιπλέον χαλαρώσεις καθώς και η ημερησία ενημέρωση για τον αριθμό των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων.

Ακόμα και αυτοί οι επιδημιολόγοι που εμφανίζονται περισσότερο συγκρατημένοι παραδέχονται πως το φετινό Πάσχα θα έχει άρωμα από τα παλιά και θα είναι η απαρχή σοβαρών αλλαγών στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάσκες σε εξωτερικούς χώρους, rapid test σε πρώτη φάση από τα δημοτικά, ταξιδιωτικοί περιορισμοί θα είναι τα μέτρα που είναι προγραμματισμένα να αρθούν βραχυπρόθεσμα.
Όπως συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες προς κατάργηση οδηγείται το σύμβολο της πανδημίας, η επιδημιολογική ενημέρωση σε καθημερινή βάση. Η κατάργηση της και στην Κύπρο ουσιαστικά θα είναι το πρώτο σοβαρό βήμα μετατροπής της πανδημίας σε ενδημία. Μετά το Πάσχα σύμφωνα με πηγές της «Κ» θα ανακοινωθούν και άλλες χαλαρώσεις που θα αφορούν καθημερινές δραστηριότητες αλλά και όσους επισκέπτονται το νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS