ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζουν τα λόγια της λίγες ώρες πριν την δίκη

Θέλει να αντιμετωπίσει κατάματα την δράστη.

newsroom must

Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 παρουσίασε μία συγκλονιστική εξομολόγηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου πριν από τη δίκη της γυναίκας που της κατέστρεψε τη ζωή.

Η κοπέλα που είδε τη ζωή της να αλλάζει για πάντα όταν μία άλλη γυναίκα την περιέλουσε με βιτριόλι ανυπομονεί για τη δίκη της δράστιδας που θα λάβει χώρα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

«Δε θέλω να κρυφτώ. Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου. Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω», εξομολογήθηκε.

«Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δε δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή», δήλωσε ακόμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση