ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Καταθέσεις “καταπέλτης” στη δίκη εναντίον της κατηγορουμένης

Η δίκη για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

newsroom must

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 5 Οκτωβρίου και αναμένεται, τα όσα θα ακουστούν να συκλονίσουν για ακόμη μια φορά.

«Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί», τονίζει η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου στο Live News. Τα λόγια της θα κληθεί να τεκμηριώσει και επιστημονικά σήμερα στο δικαστήριο η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η εν λόγω κατάθεση είναι καίριας σημασίας όσον αφορά την αποκάλυψη του αν τελικά, η Έφη είχε πρόθεση ή όχι να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Έχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω», πρόσθεσε η ιατρός.

Να σημειώσουμε πως στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν όλοι οι γιατροί οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα των επιστημόνων που έχουν αναλάβει την Ιωάννα. Δεν αποκλείεται δε, να κληθούν και οι ιατροδικαστές.

Παράλληλα, οι καταθέσεις δύο ακόμη προσώπων, τα οποία θεωρούνται «κλειδιά» στην υπόθεση, προκαλούν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο λόγος για έναν 36χρονο και την πρώην σύντροφό του, οι οποίοι φέρονται να μίλησαν με την κατηγορούμενη πριν κι μετά την επίθεση που σόκαρε τους πάντες.

Να προσθέσουμε πως η παρουσία της 36χρονης κατηγορούμενης στο δικαστήριο παραμένει άγνωστη, καθώς ίσως επιλέξει να μην εμφανιστεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X