ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αυτή παίζει θέατρο, θέλει να με αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή»

Έξαλλος ο δικηγόρος του θύματος με το «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε»

newsroom must

Το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο και οι αποκαλύψεις και οι περιγραφές που ήρθαν στην επιφάνεια μέσω των όσων είπε η Ιωάννα σοκκάρουν.
Κατά την διάρκεια μάλιστα της πολύκροτης δίκης, η 36χρονη Έφη απηύθυνε τον λόγο στην Ιωάννα για πρώτη φορά μετά την επίθεση, λέγοντάς της «Ξέρω ότι δεν είναι αποδεκτό αυτό που έκανα, ωστόσο εσύ ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και σίγουρα δεν ήθελα να σε σκοτώσω».

Η φράση αυτή έκανε έξαλλο τον συνύγορο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολου Λύτρα και απευθυνόμενος στην Έφη είπε: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι "γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης". Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί».

Κατά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι.

«Θέλω να πω για αυτό, πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε... επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός. Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πιστεύω πως όταν βγει από τη φυλακή, και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει», πρόσθεσε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση