ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Inventing Anna: Μηνύει το Netflix η δημοσιογράφος του Vanity Fair

Ισχυρίζεται ότι η σειρά τη δείχνει «σνομπ και άπληστη» και φαίνεται ως ένα «κακό και περιφρονητικό άτομο»

Σε μήνυση κατά του Netflix προχώρησε η δημοσιογράφος του Vanity Fair, η οποία υπήρξε φίλη της ψεύτικης κληρονόμου Άννα Ντέλβι. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο τρόπος με τον οποίο σκιαγραφήθηκε ο χαρακτήρας της στη σειρά «Inventing Anna» την παρουσιάζει ως ένα «κακό και περιφρονητικό άτομο» που οδηγεί σε έναν «χείμαρρο διαδικτυακής κακοποίησης, αρνητικών διαπροσωπικών αλληλεπιδράσεων και υποτιμητικών χαρακτηρισμών».

Η δημοσιογράφος μέσω αυτής της αγωγής, διεκδικεί ποινικές αποζημιώσεις, ασφαλιστικά μέτρα, ακόμη και διαταγή που απαιτεί από το Netflix να αφαιρέσει τις «συκοφαντικές» σκηνές από τη σειρά.

Δείτε στη συνέχεια τι αναφέρει η αγωγή της δημοσιογράφου

Η ίδια επιδιώκει να αντικρούσει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στη σειρά, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα στα αρνητικά σχόλια που έκανε για τον φίλο της Sorokin, Nef Davis πώς απολαμβάνει τα χρήματα της ψεύτικης κληρονόμου. Επίσης, αρνείται ότι την εγκατέλειψε στο Μαρόκο την περίοδο που είχε προβλήματα με την κάρτα της και προσθέτει ότι είναι ψέμα το γεγονός ότι βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει την Άννα «Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν έκανα ούτε είπα αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια της αγωγής της υποστηρίζει ότι το Netflix απεικονίζει σκόπιμα την Άννα με συμπάθεια «αγνοώντας ή υποβαθμίζοντας την πραγματική φύση των πράξεων της, οι οποίες ήταν ανέντιμες, ιδιοτελείς, επιζήμιες για τους άλλους και καταδικασμένες να αποτύχουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση