ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ γιόρτασαν δύο χρόνια γάμου

Δέσποινα Άσπρου

Ήταν 1η Ιουνίου 2017, όταν ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.
H γνωριμία και το φλερτ του άσου του ποδοσφαίρου στην εντυπωσιακή παρουσιάστρια θα έφερνε πολύ γρήγορα τον έρωτα, τον γάμο και μέχρι στιγμής δύο αγγελούδια.

Δύο χρόνια μετά από αυτή την λαμπερή βραδιά, το ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται να γιόρτασε την επέτειό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία σχετικά με το πώς και πού γιόρτασαν την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Η Χριστιάνα ωστόσο, full ερωτευμένη με αφορμή την επέτειο γάμου της έκανε μια ιδιαίτρα τρυφερή και χιουμοριστική ανάρτηση. "Instagram reality: ποστάρεις φωτό για την επέτειό σου μες τα μέλια. Reality Reality: Όσο αντέχουμε ο ένας τον άλλον!! 2nd anniversarry", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και δημοσίευσε δύο εικόνες από την ημέρα του γάμου της. 

Έχοντας πλέον στην αγγαλιά τους τον μικρό Ανδρέα και σαφώς την μεγαλύτερη κορούλα τους Μελίνα, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Οι δυο τους παρά τις υποχρεώσεις τους, φαίνεται να έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας και όσο δύσκολο και αν είναι το πρόγραμμά τους, προσπαθούν πάντα να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλο.

Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη επέτειο του αγαπημένου μας ζευγαριού, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback και να θυμηθούμε το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε από τον γάμο τους.

Δείτε το βίντεο με μερικά στιγμιότυπα του ζευγαριού όπως το κατέγραψε το studio Karamanos, που ανέλαβε την κινηματογράφιση του γάμου:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS