ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η συμβολική εμφάνιση της Ουκρανίας

«Με τη Μητέρα Τερέζα και τη Μαρία δημιουργήσαμε ένα τραγούδι για δύο σύμβολα της καλοσύνης, της αγάπης και της ενότητας», δήλωσαν.

Μαρία Καραμάνου

Η Ουκρανία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον φετινό τελικό της Eurovision με ένα τραγούδι που έχει συγκινήσει και ενθουσιάσει το κοινό από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Η Alyona Alyona και η Jerry Heil βρέθηκαν στη δεύτερη θέση του τελικού με το τραγούδι «Teresa & Maria», παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που απέσπασε θετικά σχόλια. Σε μια σκηνή του τραγουδιού, η Heil ανεβαίνει σε μια βουνοκορφή ενώ φωτοβολίδες πέφτουν γύρω της, θέλοντας να μεταφέρει το μήνυμα των πυραύλων που πέφτουν στην Ουκρανία λόγω της βίαιης εισβολής της Ρωσίας. Οι δύο γυναίκες, μαζί με τους συνθέτες Anton Chilibi και Ivan Klymenko, συνέθεσαν το τραγούδι που αναδεικνύει τη Μητέρα Τερέζα και την Παναγία ως σύμβολα ελπίδας για την ανθρωπότητα.

«Με τη Μητέρα Τερέζα και τη Μαρία δημιουργήσαμε ένα τραγούδι για δύο σύμβολα της καλοσύνης, της αγάπης και της ενότητας. Εάν είστε ενωμένοι, μπορείτε να κερδίσετε τον πόλεμο, μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο και να αφήσετε κάτι για τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας», δήλωσαν οι τραγουδίστριες. 

Οι δύο τραγουδίστριες επιθυμούν μέσω της συμμετοχής τους στη Eurovision να διατηρήσουν την αίσθηση ενότητας που επιτυχώς επιτεύχθηκε στην Ουκρανία όταν κέρδισε τον διαγωνισμό το 2022, λίγους μήνες μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Οι Alyona Alyona και Jerry Heil έχουν επίσης αφιερώσει το τραγούδι τους στην απεικόνιση της καταστροφής που προκάλεσε η Ρωσία στη ζωή και τον πολιτισμό της Ουκρανίας. Έχουν εστιάσει ιδιαίτερα στις γυναίκες της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτές που διδάσκουν στο σχολείο Velykokostromska. Το σχολείο αυτό καταστράφηκε από ρωσικούς πυραύλους τον Οκτώβριο του 2022. Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη Eurovision, οι δύο καλλιτέχνιδες δημιούργησαν έναν έρανο μέσω του UNITED24 για την ανοικοδόμηση του σχολείου, προκειμένου να βοηθήσουν τα 250 παιδιά που φοιτούσαν εκεί στο παρελθόν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση