ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η συγκίνηση της Μενεγάκη για τον θάνατο της μητέρας του Πρετεντέρη

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Πρετεντέρης, αφού έφυγε από την ζωή η αγαπητή μητέρα του.

Το Σάββατο έσβησε η Άννα Πρεντετέρη, που ήταν γνωστή η τηλεοπτική παραγωγός και μητέρα του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης απουσίασε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Τρίτης, λόγω του θλιβερού γεγονότος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιάννη Πρετεντέρη και την οικογένειά του, μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1» την Τετάρτη: «Για μένα είναι μεγάλη η απώλεια μιας γυναίκας που στα πρώτα βήματα του ΑΝΤ1 έδωσε την ψυχή της. Πρόκειται για την Άννα Πρετεντέρη που έφυγε από τούτο τον μάταιο κόσμο. Είμαι συγκινημένος, γιατί δουλέψαμε μαζί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήτανε φίλη και πραγματική κυρία. Θέλω να συλλυπηθώ τον Γιάννη» είπε και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο ΑΝΤ1 πρέπει να την τιμήσει. Ήταν εκείνη που στήριξε τη Ρούλα Κορομηλά στα πρώτα βήματα του Πρωινού Καφέ, βάζοντας τη σκέψη, τις ιδέες και την εμπειρία της. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στη μνήμη της».

Με την σειρά της βαθιά συγκινημένη και η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε μέσω της εκπομπής της ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που το γνώρισε όταν πρωτοπήγε στον Ant1 το 1995. «Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος, η Άννα Πρετεντέρη... Εγώ την γνώρισα όταν πήγα στον Αnt1... Μας ξάφνιασε ο θάνατός της... Εμείς δεν ξέραμε ότι η γυναίκα αυτή υπέφερε, ήταν άρρωστη τον τελευταίο καιρό... Δεν θα είναι πια κοντά μας, θα την σκεφτόμαστε με αγάπη την κυρία Άννα, όπως την λέγαμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση