ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η συγκίνηση της Μαρία Μπακοδήμου λίγο πριν φύγει ο γιος της για σπουδές

Δέσποινα Άσπρου


Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Σεπτεμβρίου και οι περισσότεροι νέοι φοιτητές ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο βήμα της ζωής τους: «ανοίγουν τα φτερά τους», παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο και μόνοι πλέον –μακριά από τους γονείς τους- ετοιμάζονται για μια νέα αρχή στη ζωή τους. Ανάμεσά τους και ο Νικήτας, γιος της Μαρίας Μπακοδήπου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

 Και μπορεί η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη για την πρόοδο του γιου της, ωστόσο όπως κάθε μαμά, έτσι και αυτή, στεναχωριέται που θα αποχωριστεί το παιδί της!

Η παρουσιάστρια μαζί με τον πρώην σύζυγό της και κριτή του My style Rocks, Δημήτρη Αργυρόπουλο βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Αθήνας, Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να συνοδεύσει τον μεγάλο της γιο Νικήτα να πάρει την πτήση του για το εξωτερικό όπου φεύγει για σπουδές και προφανώς δεν άργησε και η αποχαιρετιστήρια social ανάρτηση.

Την οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε η Μαρία συνόδευε η λεζάντα: «Η στιγμή που έρχεται πριν καν καταλάβεις ότι πέρασαν 18 χρόνια και το παιδί σου φεύγει από το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές . Πίσω από τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλά δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλό ταξίδι σε όλα τα παιδιά που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικήτα μου κι έχω να πω ότι «Καλά τα καταφέραμε μέχρι εδώ».

Δες την φωτογραφία:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS