ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Στέλλα Κυριακίδου ταξιδεύει στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας

Η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ταξιδέψει στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας προκειμένου να βοηθήσει τους εκτοπισμένους.

Δέσποινα Άσπρου

H ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει πλέον εισέλθει στην ένατή της ημέρα και οι σειρήνες, δυστυχώς, δεν σταματούν να ηχούν. Το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης στη Ζαπορίζια δέχθηκε επίθεση και βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, ενώ οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι σηρείνες δεν σταματούν να ηχούν.

Με αφορμή τις δραματικές εξελίεις, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρία Στέλλα Κυριακίδου, σύμφωνα με πληροφορίες του must,  το πρωί της Δευτέρας 7 Μαρτίου θα μεταβεί μαζί με τον Υπουργό Υγείας Adam Niedzielski στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας προκειμένου να συντονίσει βοήθεια.

Η κυρία Στέλλα Κυριακίδου μαζί με τον κύριο Adam Niedzielski θα δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί και θα επικεντρωθούν στη βοήθεια έκτακτης ανάγκης και την ιατρική υποστήριξη για τους εκτοπισμένους που φθάνουν από την Ουκρανία – με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, που χρήζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Πολωνία φτάνουν συνεχώς παιδιά των οποίων η θεραπεία έχει διακοπεί λόγω του πολέμου, ανάμεσα τους παιδιά με καρκίνο.

Στόχος της Επιτρόπου είναι να κινητοποιήσει όλα τα μέσα ώστε να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια και στήριξη.

Εξάλλου η κ. Κυριακίδου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε συνεχή επαφή με τους Υπουργούς Υγείας των γειτονικών κρατών μελών και τη Μολδαβία, ώστε να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Μάλιστα έχουν ήδη κινητοποιηθεί πλήρως όλα τα υγειονομικά μέσα της Επιτροπής, μαζί με τους επιχειρησιακούς μας οργανισμούς υγείας, το ECDC και τον EMA, για να συνεργαστούν στενά με τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας της ΕΕ και να παράσχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση