ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώην σύντροφος του Παντελίδη μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει

Δύο χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η πρώην σύντροφος του, μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του τραγουδιστή.

Η Μαρία Γεωργακάκη μιλώντας στην εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'' αποκάλυψε το άγνωστο τροχαίο που είχε δημοφιλής τραγουδιστής στο παρελθόν.

''Ήταν πολύ καλός οδηγός και δεν ήθελε να οδηγεί άλλος το αμάξι του. Όσες φορές το είχα πάρει εγώ, ήταν με τσαμπουκά. Θα είχε πιεί λίγο παραπάνω, θα του έλεγα "ρε φέρε τα κλειδιά", μόνο έτσι. Αλλιώς δεν το έδινε το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό και εκείνο το ξημέρωμα πιστεύω ότι δεν θα έδινε τα κλειδιά από επιλογή, αλλά μόνο αν π.χ είχε λιποθυμήσει και τα πήρε κάποιος. Πάντως είχε ξαναπέσει θύμα τροχαίου. Ξέρω ένα περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με ένα μικρό αυτοκίνητο που είχε. Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι έπινε. Είχα μπει στο αυτοκίνητο του όταν ο ίδιος είχε πιει. Αν δεν τον ήξερες καλά, όμως, δεν φαινόταν. Φαινόταν απλώς, κουρασμένος. Έπρεπε να τον ξέρεις πάρα πολύ καλά για να ξέρεις ότι έχει μεθύσει''.

Η Μαρία Γεωργακάκη, μιλά και για τη συνομιλία που είχε με τον Παντελή, το βράδυ πριν από το μοιραίο τροχαίο. ''Μέχρι τις 2 μιλάγαμε και κάναμε πλάκα για την επόμενη ημέρα (είχε πρεμιέρα). Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ''Κατέβα να φάμε ψαράκι''.Ήταν με τον Γιάννη, το παιδί που ήταν στο καμαρίνι μαζί του. Του λέω ''Ποιο ψαράκι; Πήγαινε να ξεκουραστείς να κοιμηθείς. Μου είχε πει ωστόσο ότι θα μείνει στο μαγαζί γιατί στις 10 το πρωί είχε πρόβα. Τελικά μου είπε ότι θα πάει για ποτό. Τον τρόλαρα κι εγώ: ''Κουρασμένος είσαι, τα ποτά σου έλειπαν'' και το κλείσαμε''.

Η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αναφέρεται ακόμα και στη ρήξη που είχαν οι δυο τους όταν ο Παντελής ξεκίνησε να αποκτά δόξα και χρήματα, ενώ καταλήγει πως μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν φίλοι. ''Δεν νομίζω ότι στη πραγματικότητα χωρίσαμε ποτέ, απλοί τσακωμοί ήταν. Ίσως ο Παντελής να μην με κοίταζε ούτε εγώ εκείνος, αν γνωριζόμασταν όταν είχε γίνει ο Παντελίδης. Από τη στιγμή που ο Παντελής έγινε Παντελίδης μπορούσε να είχε όποια καλλονή ήθελε. Και εννοείται ότι υπήρξαν κοπέλες που του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Εγώ δεν είμαι καλλονή. Απλό παιδί είμαι μια όμορφη ίσως κοπέλα. Απλώς έτυχε να γνωρίσω τον Παντελή που κυκλοφορούσε με τις κάλτσες χύμα μέσα στο σπίτι και αυτό ήταν ο Παντελής''.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS