ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Πρωτοψάλτη συγκινήθηκε και αγκάλιασε την Κύπρια Νεφέλη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι αναμφίβολα μια από τις πλέον καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η οποία, όπως φαίνεται, έχει εμπνεύσει πολλούς νεαρούς ανθρώπους με τα τραγούδια της, δίνοντάς τους το θάρρος να εξασκήσουν κι εκείνοι το δικό τους ταλέντο. Αυτό φαίνεται ότι έγινε και με την νεαρή Νεφέλη από την Κύπρο. Η κοπέλα δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά μπορεί να τραγουδήσει και να συγκινήσει όποιον την ακούει, μαζί και την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα.

Σε χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στην Κύπρο, (5/9) η κα Πρωτοψάλτη έζησε μια μοναδική εμπειρία, όταν η κοπέλα, προτάσσοντας την δύναμη της ψυχής της και την επιθυμία της να τραγουδήσει με την αγαπημένη της ερμηνεύτρια, ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και έκανε το κοινό και τους μουσικούς να ανατριχιάσουν.

Η κα Πρωτοψάλτη έγραψε τα εξής για το όμορφο περιστατικό:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της.

Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει .... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους.»

 

ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση