ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πριγκίπισσα Kate λάμπει σε ένα μονόχρωμο μπλε σύνολο στο Garden πάρτι του Buckigham

Φόρεσε για πρώτη φορά το ίδιο ακριβώς look στο Royal Ascot το 2019.

Μαρία Καραμάνου

Η πριγκίπισσα Kate μόλις έβγαλε μια εντυπωσιακή μονόχρωμη εμφάνιση από τη βασιλική της ντουλάπα για να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στον κήπο στο Παλάτι του Buckigham.

Συμμετείχε με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τους καλεσμένους στη γιορτή για τον εορτασμό της στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ' και της βασίλισσας Καμίλα. Για την περίσταση, η πριγκίπισσα Kate φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Elie Saab με πουά, μακριά μανίκια και ένα φιόγκο στη λαιμόκοψη. Το διαφανές κομμάτι περιλάμβανε μια ματ υφή από κάτω και μια αέρινη φούστα από τούλι.

Η πριγκίπισσα αναβάθμισε ακόμη περισσότερο την εμφάνιση με ασημί μυτερές γόβες και ένα όμορφο καπέλο Philip Treacy με ένα μεγάλο λουλούδι στη μία πλευρά στην ίδια μπλε απόχρωση με το φόρεμα. Στη συνέχεια πρόσθεσε λίγη λάμψη με ασημένια σκουλαρίκια  κρίκους διακοσμημένα με γαλάζια κρύσταλλα, ένα ασημένιο clutch και το δαχτυλίδι αρραβώνων της από διαμάντι και ζαφείρι, που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana.

Η Kate φόρεσε την ίδια ακριβώς εμφάνιση, αν και με διαφορετικά σκουλαρίκια, για να παρευρεθεί στο Royal Ascot με τον πρίγκιπα William το 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα παρευρέθηκε σε βασιλικά γεγονότα αφού μόλις την περασμένη Κυριακή, φόρεσε ξανά ένα τολμηρό κόκκινο κοστούμι, με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι, για να παρευρεθεί στη συναυλία της στέψης του Βασιλιά Καρόλου. Το κομψό σύνολο Alexander McQueen αποτελούνταν από ένα βαθύ, ασύμμετρο wrap blazer και ένα ασορτί παντελόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόν τον Απρίλιο, για να γιορτάσει το Πάσχα με τη βασιλική της οικογένεια, η Kate έφερε πίσω ένα παλτό της Catherine Walker που φόρεσε για την Κοινοπολιτεία τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Δείτε την εμφάνιση της εδώ :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση