ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Τα πρώτα πορτρέτα από την στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα δεν ολοκληρώνεται χωρίς κάποιες επίσημες φωτογραφίες

Μαρία Σάββα

Μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα το Σάββατο 6 Μάϊου, το βασιλικό ζεύγος πόζαρε για τα καθιερωμένα επίσημα πορτρέτα στέψης στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ο φωτογράφος Hugo Burnand τράβηξε τα ιστορικά στιγμιότυπα, αφού πριν μερικά χρόνια ήταν ο φωτογράφος του γάμου του Καρόλου και της Καμίλα το 2005.

Τη Δευτέρα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησαν το πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου. Για το «σόλο πλάνο» του μονάρχη, ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν σε πλήρη βασιλική ενδυμασία, καθισμένος πάνω σε ένα θρόνο, φορώντας το αυτοκρατορικό στέμμα και τη ρόμπα ενώ κρατούσε τη «Σφαίρα του Κυρίαρχου» και το «Σκήπτρο του Κυρίαρχου».

Σε ένα άλλο πορτρέτο, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πόζαραν μαζί στο Throne Room στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα Καμίλα πόζαρε επίσης για ένα σόλο πορτρέτο στο Green Drawing Room φορώντας το στέμμα της βασίλισσας Μαρίας και τη ρόμπα της.

Οι royals πόζαραν επίσης για ένα ομαδικό πορτρέτο στο οποίο φαινόταν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα με μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η πριγκίπισσα Άννα, η Σόφη η Δούκισσα του Εδιμβούργου, η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και ο Πρίγκιπας Εδουάρδος ο Δούκας του Εδιμβούργου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση