ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

To μήνυμα της Aniston δεν ξέρουμε αν θα αρέσει στην Kardashian

Η έκκληση της Jennifer Aniston στους Αμερικανούς ψηφοφόρους

newsroom must

Με τις εκλογές στην Αμερική να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερα, επώνυμοι και μη προσπαθούν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και κυρίως, παλεύουν να πείσουν με κάθε τρόπο τους συμπολίτες τους στο ψηφίσουν. Και ενώ η προσέλευση στις κάλπες -όπως είναι γνωστό είναι στις 3 Νοεμβρίου- οι πολίτες της χώρας που δεν θέλουν να βρεθούν αυτοπροσώπως, μπορούν να στείλουν την ψήφο τους ταχυδρομικά ή online. Αυτή η διαδικασία, λοιπόν, έχει ήδη ξεκινήσει και η Jennifer Aniston θέλησε μέσα από ένα της post να γνωστοποιήσει πως έστειλε την ψήφο της.

Η γνωστή ηθοποιός δείχνοντάς μας το στιγμιότυπο που ρίχνει την ψήφο της στο ταχυδρομικό κουτί, γράψει: "Ψηφίστε τον Biden και την Kamala, γιατί η χώρα αυτή τη στιγμή είναι πιο διχασμένη από ποτέ και κατακεραυνώνει τον Donald Trump λέγοντας “δεν θεωρεί τον ρατσισμό πρόβλημα, δεν πιστεύει στην επιστήμη, τόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει”. Η ίδια, αναφερόμενη στον Kanye West προσθέτει πως δεν είναι αστείο να τον ψηφίσουν".

 
 
 
View this post on Instagram

Cleaning out my phone and found this old pic from Japan at the Tadao Ando Museum.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Και ενώ εμείς δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η σύζυγος του West, Kim Kardashian, στο μήνυμα που έστειλε η Jennifer Aniston και αφορά τον πατέρα των παιδιών... αφού η τηλεπερσόνα δεν ασχολείται πλέον με τις πολιτικές τους βλέψεις, ωστόσο η ηθοποιός πέρα από τα πιο πάνω, αναφερόμενη στις εκλογές, λέει ακόμη πως “Θέλω πραγματικά να σκεφτείτε ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο αν παραμείνουμε στο ίδιο μονοπάτι… οι κόρες σας, η LGBTQ+ κοινότητα, τα Μαύρα αδέλφια μας, οι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας, τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας που θα επωμιστούν το βάρος να σώσουν έναν πλανήτη που ο τωρινός πρόεδρος αρνείται να κατανοήσει ότι πληγώνει”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση