ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η οικογενειακή φωτογραφία του προέδρου στις Σεϋχέλλες

newsroom must

Όπως είναι γνωστό ο μήνας Ιούλιος ήταν καίριας σημασίας για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Τόσο το τέλος του Συνεργατισμού, όσο και η επίσκεψη της ειδικής απεσταλμένης των Ηνωμένων Εθνών Τζέιν Χολ Λουτ στο νησί μας, μας κράτησαν όλο αυτό το διάστημα σε αγωνία, αφού όλοι αναμέναμε τις εξελίξεις. Ο Αύγουστος όμως μπήκε για τα καλά, και όπως όλοι μας, έτσι και οι πολιτικοί ηγέτες της Κύπρου… έβαλαν πλώρη για εξωτικά νησιά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενόψει των καλοκαιρινών του διακοπών βρίσκεται στις Σεϋχέλλες, μαζί με την οικογένεια του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου από την ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής,  η οικογένεια Αναστασιάδη θα φιλοξενηθεί σε θέρετρο φιλικού προσώπου του προέδρου. 

Όταν κάναμε scroll down στον λογαριασμό του Instagram του must με ενθουσιασμό είδαμε τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της η Έλσα Αναστασιάδη, όπου μοιράστηκε μια πολύ όμορφη οικογενειακή στιγμή. Είδαμε τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη να επιλέγει μπεζ βερμούδα και μπλε Polo top, αποδεικνύοντάς μας πόσο πολύ του ταιριάζει το casual chic ντύσιμο. Η κυρία Άντρη Αναστασιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας μία από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν, το ψάθινο καπέλο, layering με χρυσά κοσμήματα και μαύρο καφτάνι. Η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου επέλεξε άσπρο blouse με cut outs στους ώμους με shorts επενδύοντας στον κλασσικό και πάντα διαχρονικό συνδυασμό άσπρου και μαύρου. Η Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή, από την άλλη, επέλεξε μάξι πουκάμισο με κόκκινα prints πετυχαίνοντας μια effortless αλλα ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση.

Mία όμορφη στιγμή της οικογένειας που όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές θα τους βάζαμε 10, αφού δεν τους βλέπουμε συχνά, και κυρίως τον Πρόεδρο, με casual ντύσιμο και ομολογούμε πως τους ταιριάζει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Πού θα περάσουν τις διακοπές τους οι πολιτικοί αρχηγοί της Κύπρου;

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Αναστασιάδης επισκέφτηκε τις Σεϋχέλλες. Αν και δεν ξέρουμε την ακριβή διάρκεια των διακοπών του, γνωρίζουμε ότι η οικογένεια περνάει καταπληκτικά! 

Δείτε τη φωτογραφία: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση