ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η νέα συναρπαστική σειρά εσωρούχων της Savannah Miller στα Debenhams

Συνεχίζοντας την επιτυχία της σειράς καθημερινών και βραδινών ενδυμάτων της για τα καταστήματα Debenhams, Nine by Savannah, η σχεδιάστρια μόδας Savannah Miller κυκλοφορεί τώρα μια μοναδική σειρά από κομψά εσώρουχα καθώς και πυτζάμες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Τα εσώρουχα, οι πυτζάμες και τα νυχτικά κυκλοφορούν σε 50 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και online από τα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ είναι διαθέσιμα και σε 30 καταστήματα Debenhams διεθνώς.

Η σειρά περιλαμβάνει μια mix-and-match συλλογή, που συνδυάζει υφάσματα με έμφαση στην ποιότητα, τις υφές και τα ιδιαίτερα μοτίβα καθώς εστιάζει την προσοχή μας στις εντυπωσιακές λεπτομέρειες και την τέλεια εφαρμογή του κάθε κομματιού από την συλλογή. Αυτή η θηλυκή και μοντέρνα σειρά παίζει πάνω σε μια χρωματική παλέτα του μπλε, ροζ, μαύρου και αποχρώσεις του ιβουάρ, με το χαρακτηριστικό αστέρι που αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

Η σχεδιάστρια Savannah Miller, που είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Central St. Martins με ειδικότητα στα πλεκτά ρούχα, δίνει στη συλλογή το δικό της ιδιαίτερο στυλ δημιουργώντας μια διαχρονική κολεξιόν που είναι παράλληλα μοντέρνα. Η Savannah Miller δήλωσε,
«Τα καταστήματα Debenhams συνεργάζονται με σχεδιαστές μόδας εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Γι’ αυτό, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι μαζί τους. Ήθελα να δημιουργήσω μια μοντέρνα και κομψή κολεξιόν για να προσφέρω στις γυναίκες πολυτελή και όμορφα εσώρουχα, ευκολοφόρετα και οικονομικά.»

Το τμήμα σχεδιασμού και δημιουργίας εσωρούχων Debenhams δήλωσε, «Μας άρεσε πολύ που συνεργαστήκαμε με τη Savannah για την πρώτη κολεξιόν εσωρούχων της. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί με το στυλ της και τις ικανότητές της δημιουργεί προϊόντα που προσθέτουν μια νέα διάσταση στα είδη εσωρούχων που προσφέρουμε. Πρόκειται για μια κολεξιόν σχεδιασμένη για κάθε μοντέρνα γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που θέλει να φαίνεται κομψή».

Τις συλλογές της μπορείτε να βρείτε στα πολυκαταστήματα Debenhams στο The Mall of Cyprus, Zenon, Olympia, Apollon και Korivos.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Debenhams  |  press release  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS