ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η νέα αποχώρηση στο GNTM και η γκάφα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Δέσποινα Άσπρου

Αντιμέτωπα με μια ακόμη αποχώρηση βρέθηκαν τα κορίτσια του Next Top Model στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, δεν έλειπαν και τα σκληρά σχόλια των κριτών. Αυτές όμως που τελικά βρέθηκαν αντιμέτωπες με την αποχώρηση ήταν η Μαριάννα, η Έλντα και η Κατερίνα. Ποια από τις τρεις ήταν αυτή που αποχώρησε; Το παιχνίδι χτες εγκατέλειψε μετά από απόφαση των κριτών η Κατερίνα. Η ίδια ανέφερε πως ενώ «πάλεψε» να μεταμορφωθεί και να «τσαλακωθεί» το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ενώ η Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε πως δεν «αγωνίστηκε με όλα της τα όπλα» και γι' αυτό τον λόγο βρίσκεται εκτός GNTM.

Ωστόσο αυτό που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, δεν ήταν η αποχώριση – αφού είχε ήδη γίνει σπόιλερ και γνωρίζαμε ότι η εν λόγω παίχτρια βρίσκεται εκτός παιχνιδιού- αλλά μια ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλοι ξέρουμε πως τα επεισόδια που βλέπουμε από το Greece’s Next Top Model έχουν γυριστεί ήδη, ωστόσο μέχρι τώρα δεν ξέραμε πόσο πίσω πάει. Και την απορία αυτή μας έλυσε χθες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από τα stories της στο Instagram.

Η Ηλιάνα ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της από το χθεσινό "συμβούλιο" αποχώρησης με τις κοπέλες του παιχνιδιού να στέκονται μπροστά τους και από κάτω είχε ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2018! Και κάπως έτσι η κριτής του GNTM έκανε την πρώτη της γκάφα και μας αποκάλυψε πως είμαστε ένα μήνα περίπου πίσω στα επεισόδια.

Δες την ανάρτηση της Ηλιάνας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση