ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Η Melania Trump μάς αποκάλυψε την υπέρλαμπρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έκανε

Η τελευταία διακόσμηση που έκανε ως Πρώτη Κυρία

newsroom must

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα ο Λευκός Οίκος αφού όπως μάς αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram η Melania Trump ολοκλήρωσε την γιορτινή διακόσμησή του.

Η φετινή διακόσμηση - η οποία είναι η τελευταία που κάνει η Melania Trump ως Πρώτη Κυρία έχει ως θέμα το «America the Beautiful» δηλαδή η Αμερική είναι όμορφη και όπως είδαμε μέσα από το βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ, τα κυρίαρχα χρώματα του decor είναι το κόκκινο, το χρυσό, το λευκό και το μπλε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Αυτό που μάς έκανε εντύπωση παρατηρώντας την φετινή διακόσμηση είναι το επίσημο δέντρο - αυτό δηλαδή που βρίσκεται στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου- και το οποίο, είναι στολισμένο με έντονα κίτρινα τόξα και στολίδια που φτιάχτηκαν από παιδιά σε σχολεία και περιλαμβάνουν τα ονομάτά τους, τις ηλικίες τους και τις πολιτείες όπου μένουν. Απαρατήρητο δεν πέρασε ούτε και το στολίδι του Air Force One που είδαμε σε ένα από τα δέντρα, η αμερικανική σημαία, ο αετός και η φράση «Be Best» που έγινε γνωστή εξαιτίας της πρωτοβουλίας που υπογράφει η Melania. Να σημειώσουμε πως τις αίθουσες "έντυσαν" 106 στεφάνια, 62 χριστουγεννιάτικα δέντρα, χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 3200 λαμπάκια και περισσότεροι από 17 χιλιάδες διακοσμητικούς φιόγκους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CNN Politics (@cnnpolitics)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους 125 εθελοντές που συνέβαλεν στον στολισμό του Λευκού Οίκου, η σύζυγος του Donald Trump έγραψε σε post της στο Twitter: «Αυτό το Σαββατοκύριακο, εθελοντές από όλη την Αμερική ήρθαν για να διακοσμήσουν τον Λευκό Οίκο για την περίοδο των εορτών... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή σας για να βεβαιωθείτε ότι το πνεύμα της ειρήνης και της χαράς θα γεμίσει τα ιστορικά δωμάτια και τις αίθουσες του προεδρικού μεγάρου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Και ενώ σίγουρα η διακόσμηση που είδαμε ήταν εντυπωσιακή, την παράσταση τελικά έκλεψε το look της Melania Trump αφού για άλλη μια φορά ήταν υπέρκομψη και απόλυτα λαμπερή. Για την περίσταση, η Melania Trump επέλεξε να φορέσει ένα gold πουκάμισο, μαύρη μίντι bodycon φούστα με χρυσή ζώνη στην μέση και μαύρες γόβες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση