ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η Μαρία Σελίπα - Νεοφύτου στο must Ιουνίου

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, και όχι μόνο, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί στις 6/6 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι συνδυάζει όσο λίγες το χαμηλών τόνων προφίλ με μια δυναμική προσωπικότητα. Η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, αποδεικνύει ότι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής ζωής και της δημόσιας εικόνας της και μιλάει για τη ζωή δίπλα στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

+

Ζώη Σοφοκλέους: Dawn of a new day
Η μόδα και η υγεία είναι δύο χώροι που επηρεάστηκαν αρκετά τον τελευταίο χρόνο. Τι συμβαίνει όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τους δύο; Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νεότερης fashion γενιάς του νησιού. Υγιής πλέον, έχοντας ξεπεράσει τον κορωνοϊό, η Ζώη Σοφοκλέους αναλύει μαζί μας την επόμενη μέρα για το brand της, ZS, αλλά και την ίδια

Χορεύοντας με το παρελθόν
Αν μπορούσε κανείς να σκεφτεί ένα κτήριο που προέβαλε και ανέδειξε τον κοσμοπολίτικο και πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Λευκωσίας, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν το Λήδρα Πάλας. Ένα ορόσημο για την πρωτεύουσα, που για είκοσι πέντε χρόνια αποτέλεσε κέντρο πολιτισμού, «ανοίγει» ξανά και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την ιστορία του.

Τα Dos και τα Don'ts της επόμενης μέρας
Μέσα σε ένα χρόνο αναθεωρήσαμε καταστάσεις και αλλάξαμε συνήθειες. Πώς είναι η καθημερινότητα μετά τον COVID-19; Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως πριν. 

Στη Λάρνακα, για βόλτα
Τι έχει η Λάρνακα εκτός από τον πεζόδρομο των Φοινικούδων; Αποφασίσαμε να καταρρίψουμε αυτή τη θεωρία, γυρίζοντας την πόλη του Ζήνωνα και καταγράφοντας όσα μπορείς να κάνεις μέσα σε μια μέρα για να τη γνωρίσεις από την αρχή.

«Πανδημικές» σχέσεις με καλοκαιρινή αύρα
Η πανδημία έχει επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας, μεταξύ αυτών και τις ερωτικές μας σχέσεις. Τώρα όμως, λόγω και του καλοκαιριού που μάς βάζει σε πιο χαλαρό κλίμα, έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τις επανεξετάσουμε και να τις εξελίξουμε.

Shaping Ideas
Η κεραμική σε κεντρικό ρόλο από ένα δίδυμο από νέες αγγειοπλάστριες που φέρνουν ξανά την τέχνη αυτή στο προσκήνιο. Η Ελίνα και η Μαρία είναι οι Stamna Studio, και τα έργα τους τα ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά.

+

Far and Away
Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε ονειρικές ακτές και κρυστάλλινες θάλασσες με τα πιο hot καλοκαιρινά και άνετα ρούχα, με fluid υφάσματα και δροσερές σιλουέτες.

Dress like summer
Παιχνιδιάρικα σχέδια και έντονα χρώματα στα μαγιό συνθέτουν ένα καλοκαίρι διαφορετικό, γεμάτο ζωντάνια και μας δίνουν αισιοδοξία και ενέργεια για την επόμενη μέρα. 

Wardrobe fixers  
Οι φετινές τάσεις του καλοκαιριού έχουν να κάνουν με κομμάτια διαχρονικά, που παραμένουν στην κορυφή και αυτή την περίοδο, δίνοντας έναν αλλιώτικο αέρα στα σύνολα της μετά καραντίνα εποχής και «φτιάχνοντας» τις εμφανίσεις μας από την αρχή.  

Swimsuit guide
Κάθε καλοκαίρι έχει το μαγιό του. Υπάρχουν τα all-time classic που πάντα επιστρέφουν αλλά, όπως και κάθε σεζόν, έτσι και φέτος νέες τάσεις έκαναν την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο. Οι κυπριακές μπουτίκ έχουν την απάντηση στην ερώτησή μας.

+

Ομορφιά υπό τον ήλιο
Η αντηλιακή προστασία δεν είναι προαιρετική. Είναι απαραίτητη για να μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια τον ήλιο και να πάρετε και το χρώμα που θέλετε. Εμείς σας προτείνουμε αντηλιακά προϊόντα που θα σας κρατήσουν συντροφιά κατά τις εξορμήσεις σας στις παραλίες.

A clean way
Η φροντίδα της επιδερμίδας έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια με νέα προϊόντα, τάσεις και όρους που μας απασχολούν και μάς βάζουν στη διαδικασία να υιοθετήσουμε μία πιο «καθαρή» ρουτίνα περιποίησης.

Natural look with a twist
Το φυσικό look μπορεί να είναι το πιο γοητευτικό αλλά και το πιο δύσκολο να πετύχουμε αφού μερικές φορές καταλήγουμε να κάνουμε υπερβολές με το μακιγιάζ. Αφήστε στην άκρη τις έντονες σκιές και τα σκούρα κραγιόν και δείτε βήμα προς βήμα πώς θα αποκτήσετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα με το μακιγιάζ.

+

Όλα όσα μπορείς να δεις και να κάνεις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, και όχι μόνο, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί στις 6/6 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση