ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Μαρία Σελίπα αποκαλύπτει πώς είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως σύζυγος

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος η Μαρία Σελίπα

newsroom must

H σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» και μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την ζωή δίπλα στον Αβέρωφ, για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του και τον τρόπο που εκείνος λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν εντός και εκτός της σχέσης τους.

Κληθείς να σχολιάσει τον λόγο που αποφεύγει  τις συνεντεύξεις, η σύζυγος του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού είπε: «Η δημοσιότητα ποτέ δεν μου άρεσε για χάρη της δημοσιότητας. Δεν την επιδιώκω, από την άλλη δεν την φοβάμαι. Προτιμώ αυτά που έχω να πω, αυτά που έχω να δείξω, να τα κάνω με τις πράξεις μου και με την γενική στάση της ζωής μου».

Για το πώς είναι η ζωή της με τον Αβέρωφ Νεοφύτου είπε πως ο σύζυγός της ως άτομο είναι πολύ εύκολο άτομο, αν και σίγουρα το πρόγραμμά του είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο. «Πάντα όμως υπάρχει χρόνος και ποιοτικός χρόνος άμα θέλουμε» διευκρίνισε η ίδια.

Η Μαρία Σελίπα και ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι παντρεμένοι από το 2007 και κληθείς να απαντήσει για το πώς είναι η ζωή μαζί του αυτά τα 15 χρόνια έγγαμου βίου, υποστήριξε πως ο Αβέρφω είναι «Τρυφερός, κατανοητικός και πολύ ψύχραιμος... Γενικά έχουμε μια αρμονική σχέση» κατέληξε.

«Πότε δεν ένιωσα την πολιτική ως αντίζηλο, αν το έκανα αυτό ήταν σαν να ζήλευα τον άντρα μου. Αυτή η δύναμη και ισχύ και η προβολή ήταν πράγματα που με απωθούσαν», είπε η σύζυγος του πολιτικού.

Αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό που του αποδίδεται από μερικούς ως «αλεπού», τόνισε ότι «δεν είναι “αλεπού” ο Αβέρωφ, είναι ο “πολυμήχανος Οδυσσέας”. Μαζί μου έβγαλε μια τρομερή ευαισθησία. Έκλαψε όταν του ανακοίνωσα όταν του είπα ότι είμαι έγκυος». Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στην συνέχεια.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση