ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Μαίρη Συνατσάκη γυμνή στο Instagram για τις ανάγκες ενός μιούζικαλ

Εδώ και λίγες μέρες μας έδινε μικρά ''κομμάτια'' στον προσωπικό της λογαριασμό και μας κίνησε την περιέργεια. Χθες αποκάλυψε επιτέλους τη νέα της δουλειά στο... θέατρο.

Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη που ανήρτησε στο Instagram την φωτογράφισή της για το μιούζικαλ ''Hair''.

Το διάσημο tribal rock μιούζικαλ «Hair» ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση και θα παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο ταυτόχρονα σε Αθήνα και Λονδίνο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είναι και η Μαίρη, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Sheila. Μάλιστα για να ανακοινώσει τα νέα για τη συμμετοχή της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φωτογραφίες της, με μακριά μαλλιά και σώμα ζωγραφισμένο με την λέξη ''Freedom'' και το σύμβολο της ειρήνης.

Το «ΗAIR», που πρωτοπαρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και πολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony για το καλύτερο soundtrack και την καλύτερη αναβίωση μιούζικαλ, αντίστοιχα. Αφηγείται την την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Στο ελληνικό ανέβασμα της παράστασης, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο Θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, πρωταγωνιστούν οι Αιμιλιανός Σταματάκης, Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Άρης Πλασκασοβίτης, Κατερίνα Σούσουλα, Angelika Dusk, Κρυσταλλία, Αναστάσιος Ράμμος, Ξένια Ντάνια, Φαίδων Φαρίντ, Γιάννης Μανιατόπουλος, Αγγέλα Σιδηροπούλου, Ντένια Λεβέντη, Σταύρος Μπέκας, Έλενα Βακάλη, Πάνος Μαλακός και Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X