ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η. Κυπριανού: Δείτε το Anice νυφικό της…

…για πρώτη φορά!

Μετά την custom made νυφική δημιουργία Zuhair Murad που επέλεξε να φορέσει η Ήβη Κυπριανού την πρώτη μέρα του διήμερου γάμου της, ακολούθησε μια εξίσου υπέροχη custom made δημιουργία που έφερε την υπογραφή της Άννας Φάκας και του κυπριακού fashion brand, Anice.

Αδιαμφισβήτητα ο «Cherryland» γάμος της Ήβης Κυπριανού και του Αλέξη Ζαχαρίου, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κοσμικά γεγονότα του νησιού.

Ήταν μια γαμήλια δεξίωση υπερπαραγωγή, που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό καθώς από τα λουλούδια μέχρι τη διακόσμηση, το φωτισμό και γενικότερα το όλο σκηνικό που στήθηκε στο πατρικό της Ήβης στο Τσέρι μας εντυπωσίασαν.

Ωστόσο αυτά που μαγνήτισαν τα βλέμματα ήταν οι υπέροχες νυφικές δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει η Ήβη Κυπριανού, τις οποίες σχεδίασαν ειδικά για εκείνη ο καταξιωμένος μετρ της μόδας, Zuhair Murad και η Κύπρια σχεδιάστρια Άννα Φάκα.

Χθες, μάλιστα, η αγαπημένη σχεδιάστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το δεύτερο maxi σε ισπανικό στυλ νυφικό της Ήβης Κυπριανού, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν καταπληκτικό.

Με την σειρά της η Ήβη ευχαρίστησε την σχεδιάστρια που κατάφερε να υλοποιήσει το ονειρικό νυφικό για την τόσο σημαντική μέρα της, επισημαίνοντας ότι είναι ένα από τα δύο αγαπημένα της φορέματα.

Δείτε τη φωτογραφία!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS