ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Kylie Jenner κατηγορείται για bullying σε νεαρό μοντέλο

Η ανάρτηση στο TikTok.

newsroom must

Δύσκολος μοιάζει να ήταν ο περασμένος μήνας της Kylie Jenner, καθώς βρέθηκε μπλεγμένη σε μια παραφιλολογία, που δημιουργήθηκε από την Victoria Vanna (TikToker) ισχυριζόμενη ότι η πρώτη, την κορόιδευε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο clip του Tyga.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, πριν από λίγες μέρες το νεαρό μοντέλο και χορεύτρια, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok κατηγορώντας την Kylie, ότι μαζί με την κολλητή της Jordyn Woods, και την Anastasia Karanikolaou, βρέθηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού «Ice Cream Man» του Tyga (2015, ήταν ακόμη ζευγάρι με την Kylie) και την έκαναν «να βάλει τα κλάματα».

Χαρακτηριστικά η ίδια περιγράφει «Τη στιγμή που μπήκα, [η Kylie] με κοίταξε μειονεκτικά, ψιθυρίζοντας και δείχνοντας και κοροϊδεύοντας τον τρόπο που χόρευα. Με κορόιδευαν όλες μαζί ξεκάθαρα». Ανεβάζοντας το βίντεο με τίτλο, «Όταν έκανα το video clip του Tyga και η Kylie Jenner ήταν στα γυρίσματα και μου έκανε bullying μαζί με τις φίλες της».

@victoriavanna

Reply to @qvn_shayy Here’s part 2 sorry it took forever I don’t know how to edit lol but this was my experience. ##fyp ##kyliejenner ##kuwk ##foryou

♬ original sound - Victoriavanna

 

Το βίντεο φυσικά τράβηξε την προσοχή από πολλά μέσα, ένα εκ των οποίων και το ‘The shade room’ που έσπευσε να το αναδημοσιεύσει, καλώντας έμμεσα την Kylie να απαντήσει.

Τότε η επιχειρηματίας, μπήκε στον λογαριασμό της Victoria, βρήκε το βίντεο και απάντησε με ένα σχόλιο «Αυτό δεν συνέβη ποτέ» μαζεύοντας πάνω από 35 χιλιάδες likes.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση