ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η κληρονόμος του Gucci κατηγορεί τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Όσα αποκαλύπτει η Alexandra Zarini

H 35χρνονη εγγονή του Aldo Gucci, του μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci, Alexandra Zarini, αποκάλυψε πως ο πατριός της Joseph Ruffalo την κακοποιούσε σεξουαλικά και υπέβαλε μήνυση. Η ίδια μάλιστα, κατηγόρησε παράλληλα την μητέρα της, Patricia Gucci και την γιαγιά της, Brauna Palobo πως ήξεραν τα πάντα και δεν έκαναν τίποτα για να αποφύγουν το ενδεχόμενο ενός σκανδάλου πως θα μείωνε τις πωλήσεις του διάσημου οίκου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε η Zarini κακοποιήτουν από τα 16 της και για περίπου 6 χρόνια. Αναλυτικότερα, η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο πατριός της πήγαινε συχνά στο κρεβάτι της γυμνός και προσπαθούσε μεταξύ άλλων να διεισδύσει με τα χέρια του.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί σοκ είναι το ότι στα 16 της ρωτήθηκε από την γιαγιά της αν κακοποιείται από τον πατριό της και όταν αυτή απάντησε καταφατικά, η γιαγιά της τής είπε να το κρατήσει μυστικό για να μην αμαυρώσουν την φήμη του fashion brand. To ίδιο έκανε και η μητέρα της, όταν το έμαθε.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της Zarini, ο δικηγόρος του Ruffalo τονίζει: «Όσο ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Alexandra, ο Rufallo και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ για την ψυχική υγεία της Alexandra και έλαβαν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις. Προφανώς οι προσπάθειές τους απέτυχαν», αφήνοντας έτσι υπονοούμενο για την χρήση ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν η 35χρονη και στην οποία αυτή υποστηρίζει πως έσπρωξε ο πατριός της.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS