ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο must Φεβρουαρίου

Όλα τα must του νέου μήνα στο must Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/2 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Από την Κρήτη στην Αθήνα και από το ΚΡΗΤΗ TV στον ΣΚΑΪ. Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Βρίσκεται λίγους μήνες στις ζωές μας, κι όμως δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αψεγάδιαστη, προσεγμένη εικόνα που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας, «κρύβει» μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία και μια δυναμική προσωπικότητα που σπάνια συναντάς πλέον. Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια συνέντευξη που μας πάει από τις βασικές συστάσεις στα φλέγοντα θέματα της εποχής και όλα όσα την αφορούν, ξεδιπλώνει διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας μια και καλή πως τα στερεότυπα και τα καλούπια υπάρχουν για να σπάνε.

+

Χρίστος Πασάς: «Είμαι συγκινημένος και περήφανος που τα καταφέραμε»
Είναι ο design director σε ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στον κόσμο, το Zaha Hadid Architects, και πέρυσι αναδείχτηκε ο αρχιτέκτονας της χρονιάς στα The Brit Awards 2020. Ο Χρίστος Πασάς είναι ο Κύπριος στην κορυφή της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής και ο άνθρωπος πίσω από την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας. Το όραμά του είναι να γίνει η Κύπρος ένας αρχιτεκτονικός παράδεισος με πράσινες και τεχνολογικά προηγμένες πόλεις.

Η πλατεία Ελευθερίας από το παρελθόν
Αν σήμερα μιλάμε για κέντρο της Λευκωσίας, αυτό δεν είναι άλλο από την πρόσφατα ανανεωμένη πλατεία Ελευθερίας, που φέρει την υπογραφή μιας από τις σπουδαιότερες μορφές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στον κόσμο, της Zaha Hadid. Πώς, όμως, φτάσαμε σήμερα, να αναφερόμαστε σε πλατεία Ελευθερίας; Για ένα χώρο ο οποίος ιστορικά δεν υπήρξε ποτέ πλατεία αλλά... γέφυρα; 

Α (hi)story of art
Αιώνες πολιτισμού και κουλτούρας ξεδιπλώνονται μέσα σε έναν χώρο που έχει γίνει συνώνυμο με την τέχνη. Με χιλιάδες εκθέματα από κάθε άκρη του πλανήτη, με τα κυπριακά να αποτελούν μεγάλο σταθμό του, το Metropolitan Museum θεωρείται δικαιωματικά ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Πλέον επεκτάθηκε στην εικονική πραγματικότητα, φέρνοντας έτσι την ιστορική διαδρομή της τέχνης στην οθόνη του κινητού μας.

Κάντε το όπως οι Γάλλοι
Σίγουρα κάπου, κάπως, κάποτε θα έχετε πέσει πάνω σε κάποιο άρθρο που σας εξηγεί πώς να ντυθείτε σαν Γαλλίδα. Εμείς, όμως, θα εστιάσουμε περισσότερο στον chic τρόπο με τον οποίο διακοσμούν οι Γάλλοι τα σπίτια τους.

+

Joy of Style
Οι συλλογές των σχεδιαστών μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ήρθαν εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης και, είτε παρουσιάστηκαν φυσικά στις Εβδομάδες Μόδας είτε ψηφιακά, αποτέλεσαν μια δυναμική απάντηση προς αυτήν. Τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη υιοθέτησαν μια αισιόδοξη οπτική και μάς έδειξαν πιο συγκρατημένες και μινιμαλιστικές δημιουργίες μεν, αλλά πιο σικάτες, πρακτικές και ονειρικές. 

Dress Up Games
Αν και οι πρωταγωνιστές της σεζόν είναι τα πλεκτά υφάσματα και οι άνετες δημιουργίες, ο συνδυασμός τους με θηλυκά βελούδινα υφάσματα, απρόσμενα χρώματα και ρομαντικά στοιχεία ανεβάζει το επίπεδο στα ύψη και κάνει κάθε εμφάνιση σικάτη και ιδιαίτερη

In transition
Ζεστά χρώματα, ιδιαίτερες υφές και διαχρονικές σιλουέτες σηματοδοτούν την αλλαγή της εποχής και την είσοδο μιας καινούργιας περιόδου.

+

The art of beauty
Η Ιωάννα Μαργέλη εμπνέεται από τον κόσμο της ομορφιάς και χρησιμοποιεί ως υλικό τα καλλυντικά του νεσεσέρ της για να δημιουργήσει έργα τέχνης. Μας ταξιδεύει στον δικό της κόσμο, παρουσιάζει την πορεία της μέχρι σήμερα και αποκαλύπτει τα επόμενά της βήματα. Αξίζει να τη γνωρίσουμε.

Eye care
Η κρέμα ή ο ορός ματιών έχουν σημαντικό ρόλο, καθώς ενυδατώνουν τη λεπτή περιοχή των ματιών, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Μάθετε πώς θα εξασφαλίσετε φρεσκάδα στην περιοχή και ξεκούραστο, νεανικό βλέμμα που ακτινοβολεί από λάμψη.

Εντατική φροντίδα
Θέλετε η επιδερμίδα του προσώπου σας να είναι πάντα λαμπερή και φρέσκια; Η λύση είναι να αρχίσετε από τα βαθύτερα στρώματα για να μπορέσετε να το πετύχετε. Επενδύστε σε scrub και μάσκες προσώπου και μάθετε τι να αποφύγετε για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

+

Όλα τα must του νέου μήνα στο must Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/2 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X