ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ιωάννα Μαλέσκου: ''Δεν αναλώνομαι σε ίντριγκες ή άτυπες κόντρες''

Διαβάστε ολόκληρη η συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο must Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί 7/2 μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Από την Κρήτη στην Αθήνα και από το ΚΡΗΤΗ TV στον ΣΚΑΪ. Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Βρίσκεται λίγους μήνες στις ζωές μας, κι όμως δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αψεγάδιαστη, προσεγμένη εικόνα που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας, «κρύβει» μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία και μια δυναμική προσωπικότητα που σπάνια συναντάς πλέον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μια συνέντευξη που μας πάει από τις βασικές συστάσεις στα φλέγοντα θέματα της εποχής και όλα όσα την αφορούν, ξεδιπλώνει διάφορες πτυχές του χαρακτήρα της, αποδεικνύοντας μια και καλή πως τα στερεότυπα και τα καλούπια υπάρχουν για να σπάνε.

Για το τι μπορεί να την βγάλει εκτός εαυτού:
''Δεν μπορώ να δεχθώ την αδικία- είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άλλο, κυρίως όμως δεν μπορώ να αντέξω τα αντιδεοντολογικά και αντιεπαγγελματικά «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη. Το θεωρώ μεγάλο «φάουλ» όταν το βήμα που μας δίνεται από εκπομπές στην τηλεόραση το αξιοποιούμε για προσωπικές σκοπιμότητες και μικροπρέπειες, μη σεβόμενοι συναδέλφους, που κάνουν αξιοπρεπώς την προσπάθεια και τα βήματά τους. Κατά τα άλλα, δεν αναλώνομαι σε ίντριγκες ή άτυπες κόντρες, γιατί αυτά δεν συνάδουν με το χαρακτήρα και τις αρχές μου. Αν όμως χρειαστεί, ξέρω πώς να τοποθετηθώ και μάλιστα ευσχήμως''.

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή:
''Έχει συμβεί να διαβάσω ανακρίβειες και αναληθείς δημοσιεύσεις. Αυτό που αναρωτιέμαι, είναι γιατί να ενδιαφέρει κάποιον τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Καθημερινά ο κόσμος γεμίζει από πληροφορίες και από Ιωάννα για δύο ώρες. Τι περαιτέρω ενδιαφέρον μπορεί να έχει με ποιον μιλώ, γνωρίζομαι, κάνω παρέα ή βρίσκομαι πιθανώς σε σχέση; Σε κάθε περίπτωση, διαφυλάττω τα του οίκου μου και όταν κάτι κρίνω ότι είναι ανακοινώσιμο, σίγουρα θα το μοιραστώ με τον κόσμο''.

Διαβάστε ολόκληρη η συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου στο must Φεβρουαρίου, που κυκλοφορεί 7/2 μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS