ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η γκριμάτσα της Michelle Obama που έγινε viral

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε το highlight της ορκωμοσία του Trump σίγουρα θα ήταν αυτό. Η γκριμάτσα της Michelle Obama την ώρα που η Melania Trump της έδινε το δώρο από τα Tiffany&Co (ο οίκος στεγάζεται στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη) έγινε viral και το Twitter πήρε φωτιά με τα memes να δίνουν και να πέρνουν. 

Η φράση ''φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας'' ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και με την άφιξή της στο Λευκό Οίκο η Melania χάρισε το χαρακτηριστικό γαλάζιο κουτί στην Michelle, η οποία δεν ήξερε τι να το κάνει. Η απερχόμενη FLOTUS κοίταζε αμήχανα γύρω της μήπως κάποιος είναι εκεί για να το παραλάβει, όμως κανείς δεν φάνηκε να είναι ''διαθέσιμος''. Ευτυχώς σαν κλασσικός gentleman, ο Barack Obama έσπευσε να σώσει την κατάσταση, πήρε το δώρο από τα χέρια της συζύγου του και έτρεξε να το τοποθετήσει το πιο πιθανό σε ένα από τα τραπέζια του Λευκού Οίκου.

Επιτέλους κατάφεραν τα δύο ζευγάρια  να βγάλουν την καθιερωμένη φωτογραφία στα σκαλιά του Λευκού Οίκου, όμως το όλο σκηνικό είχε ήδη γίνει viral με πολλούς να αποθεώνουν φυσικά την Michelle για την επική αντίδρασή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS