ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η επιστροφή της Έμιλυς Γιολίτη στον τόπο καταγωγής της

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την πρώην υπουργό δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Ελλάδα.

Η ίδια, επέλεξε φέτος το καλοκαίρι να απολαύσει μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό της Χρύσανθο Τσουρούλη, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά, ενώ μετέπειτα επισκέφθηκε και τη Μύκονο, βολτάροντας στα σοκάκια και απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά.

Ωστόσο, οι διακοπές δεν τελειώνουν εκεί, με την ίδια να επιλέγει να επισκεφθεί και τον τόπο καταγωγής της, με τον ερχομό της στην Κύπρο, πηγαίνοντας στη Γιόλου.

Το γεγονός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με τους κατοίκους της περιοχής που εργάζονται στον νερόμυλο της Κουγιούκας. Ενώ έγραψε στη λεζάντα «Στον Νερόμυλο της Κουγιούκας στην αγαπημένη μου Γιόλου. Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου για την ζέστη φιλοξενία και για το υπέροχο σπιτικό πρόγευμα. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα ένα σταθμό εδώ στην επόμενη σας επίσκεψη στην περιοχή».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS