ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Έμιλυ Γιολίτη ψήνει φλαούνες

Η Υπουργός μένει πιστή στις παραδόσεις του Πάσχα.

newsroom must

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία μας παρουσιάζει τις φλαούνες της.

Συγκεκριμένα, η Έμιλυ Γιολίτη, ανήρτησε δύο φωτογραφίες  στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου στην οποία φουρνίζει τις φλαούνες της και στη συνέχεια μάς δείχνει το αποτέλεσμα. Επέλεξε ένα shirt dress με μπλε και λευκό μοτίβο το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια σε σχήμα σταυρού. 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Έμιλυ γράφει: "Ακόμα ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι, σε λίγο καιρό, με υγεία. Ας θυμόμαστε αυτές τις άγιες μέρες τους συνανθρώπους μας που ίσως είναι μόνοι, που ίσως μας έχουν ανάγκη. Αγάπη, αλληλεγγύη και υπομονή. Καλό Πάσχα , θέλοντας βέβαια να δείξει, πως τηρεί τις παραδόσεις της περιόδου του Πάσχα, την οποία και διανύουμε."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)


Η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη μία μέρα πριν, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει του Πάσχα.

 «Οι ιδιάζουσες συνθήκες και οι δύσκολες μέρες που περνά η Κύπρος, έχουν καταδείξει με τον πιο έντονο τρόπο την αξία που έχει η ζωή, η υγεία και οι πολύτιμες στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας, αξίες που συχνά προσπερνάμε στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η πανδημία και η έξαρσή της, το τελευταίο διάστημα, μας έχει αναγκάσει να αναθεωρήσουμε σκέψεις και ενέργειές μας και να προβληματιστούμε για το πραγματικό νόημα της ζωής».

«Είναι το δεύτερο Πάσχα που θα περάσουμε με περιορισμούς και εύχομαι να είναι το τελευταίο. Ακούω συχνά παράπονα από συμπολίτες μου ότι τα μέτρα είναι σκληρά και ότι επήλθε κόπωση. Κατανοώ τη δυσφορία και αναγνωρίζω τις μέχρι τώρα θυσίες σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη οδός, αν πράγματι θέλουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα, από το να εφαρμόσουμε τα μέτρα, να φοράμε σωστά τις μάσκες μας, να τηρούμε τις αποστάσεις και να εμβολιαστούμε», τόνισε.

«Τα μέλη της Αστυνομίας που θα εργάζονται και κατά τις εορταστικές μέρες, πέραν των υπόλοιπων καθηκόντων τους, θα συνεχίσουν να διενεργούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας καλώ, με αίσθημα ευθύνης, να συνεχίσετε να τηρείτε τα μέτρα και να διευκολύνετε, παρά να δυσχεραίνετε το έργο της Αστυνομίας. Είναι με τη δική σας συνεργασία που θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Όσον αφορά στην υφιστάμενη κατάσταση ανέφερε, «δεν ευχαριστεί κανέναν, αλλά είναι από τον καθένα από εμάς που εξαρτάται να τη βελτιώσουμε και να την αλλάξουμε».

«Παρά το ότι οι διακινήσεις αυτές τις μέρες είναι περιορισμένες καλώ, επίσης, όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να είναι προσεκτικοί και να προστατέψουν το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή. Μιας στιγμή απερισκεψίας ή αλόγιστης συμπεριφοράς στους δρόμους, μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά», κατέληξε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση