ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο MadWalk

Λίγες μέρες έχουν απομείνει πριν το πολυαναμενόμενο MadWalk by Coca Cola Light The Fashion Music Project και τα ονόματα των celebs που θα παρευρεθούν φτάνουν σιγά σιγά στ' αυτιά μας. Ανάμεσά τους κι αυτό της Έβελυν Καζαντζόγλου, που αυτή τη φορά δεν θα την δούμε να παίρνει συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί, αλλά θα την απολαύσουμε στην πασαρέλα του Αθηνών Αρένα.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια θα συμμετάσχει στο show του Red Dress Special Act μαζί με άλλους 9 celebrities, στο οποίο θα τραγουδήσουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Μηδενιστή. Το συγκεκριμένο show αναμένεται να είναι και το highlight της βραδιάς μιας και οι10 celebrities θα φορέσουν με 10 διαφορετικούς τρόπους ένα κόκκινο φόρεμα της BSB, το οποίο θα πουληθεί μέσω του eshop της εταιρείας και τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκτός από την Έβελυν Καζαντζόγλου, στο catwalk θα δούμε επίσης τις Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαίρη Σινατσάκη, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Φανή Χαλκιά, Τόνια Σωτηροπούλου, Λάουρα Νάριες, Μπέτυ Μαγγίρα, Νίκη Κάρτσονα, καθώς και μια νικήτρια από διαγωνισμό που έχει προηγηθεί.

Φυσικά, η Έβελυν δεν θα μπορούσε να λείπει από την οθόνη μας τη συγκεκριμένη βραδιά. Ως γνήσιο Mad girl θα βρίσκεται backstage και θα μας ενημερώνει live για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τη σκηνή του Αθηνών Αρένα! Το κανάλι του Mad στο You Tube θα μεταδίδει ζωντανά συνεντεύξεις και gossip από τα παρασκήνια με την Έβελυν να κάνει τα δικά της σχόλια και να μας ενημερώνει για όλα όσα δεν βλέπει η κάμερα.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS