ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η συγκλονιστική κίνηση των Kalush Orchestra μετά τη νίκη τους στη Eurovision

Νέο video clip με εικόνες που σοκάρουν από την Ουκρανία δημιούργησαν οι Kalush Orchestra

Γιώργος Γκαρακλίδης

Το τραγούδι που απέσπασε θετικές κριτικές και διθυραμβικά σχόλια στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ονόματι «Stefania» κυκλοφόρησε και με μια διαφορετική προσέγγιση με εικόνες που σοκάρουν από τις βομβαρδισμένες περιοχές της Ουκρανίας. Η δημιουργική ομάδα του τραγουδιού και νικητές για τη Eurovision 2022, Kalush Orchestra ερμήνευσαν με τεράστια επιτυχία το τραγούδι το οποίο αφιέρωσαν στις μητέρες τους και αμέσως μετά την επίσημη νίκη τους οι ίδιοι δημοσίευσαν στο YouTube το εν λόγω video clip που δείχνει τις βομβαρδισμένες περιοχές της Ουκρανίας σε πρώτο πλάνο. 

Οι καλλιτέχνες προτίμησαν να δημοσιεύσουν το νέο video clip μετά τη λήξη του διαγωνισμού για να αποφύγουν σχόλια περί πολιτικοποίησης και «ψαρέματος» ψήφων. Οι ίδιοι δήλωσαν:

«Αυτό το βίντεο γυρίστηκε στις πόλεις Busa, Irpin, Borodyanka, Hostomel που βρίσκονται κοντά στο Κίεβο και έχουν βιώσει τη φρίκη της ρωσικής κατοχής. Είναι αφιερωμένο στον γενναίο Ουκρανικό λαό, στις μητέρες που προστατεύουν τα παιδιά τους, σε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας. Σε κάθε άντρα, γυναίκα και σε κάθε αθώο παιδί». Ακούστε το τραγούδι «Stefania» και δείτε το νέο video clip με τις εικόνες από την Ουκρανία:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση