ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει για social media manager

H ημερομηνία προθεσμίας για τις αιτήσεις των υποψηφίων είναι μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου ώρα 23:55.

Τι και αν είναι 93 η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' βάζει τις δικές τις προτεραιότητες όπως όλοι μας, και αυτή τη φορά αναζητά ένα social media manager ο οποίος θα τη βοηθήσει να μείνει συνδεδεμένη με τους εκατομμύρια followers της, σύμφωνα με μια δημοσίευση εργασίας του παλατιού στο LinkedIn.

Η αγγελία η οποία δημοσιεύτηκε στο LinkedIn, κατευθύνει τους υποψήφιους αιτούντες στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας. Η αμοιβή κυμαίνεται από 45.000 έως 50.000 λίρες ετησίως, ανάλογα την εμπειρία, με 37,5 συνολικές ώρες εργασίας την βδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα έχει 33 ημέρες άδεια, δωρεάν μεσημεριανό

Με βάση τα πιο πάνω στοιχεία είναι η 5ήμερη δουλειά την οποία πολλοί θα ήθελαν να έχουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο επίσημο site της Βασιλικής οικογένειας η ημερομηνία προθεσμίας για τις αιτήσεις των υποψηφίων είναι μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου ώρα 23:55.

Μεταξύ άλλων, στην αγγελία επισημαίνεται ότι τη δουλειά του νέου social media manager θα την βλέπουν εκατομμύρια μάτια και αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο αυτής της θέσης.

Hurry up! και στείλτε το δικό σας βιογραφικό στην Βασίλισσα!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση