ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η Βασιλική Παπαμιχαήλ στο must Ιουλίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στο ολοκαίνουργιο must που κυκλοφορεί 4 Ιουλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Δυναμική, αποφασισμένη, με ένα μεταδοτικό χαμόγελο και μια αισιοδοξία ασύγκριτη. Αυτή είναι η Βασιλική Παπαμιχαήλ. Με αφορμή τα τριακοστά γενέθλιά της, κάνει για χάρη μας τον δικό της απολογισμό της χρονιάς, της σεζόν, της ζωής της, με φόντο τα γαλάζια νερά της Λάρνακας.

+

Sky is the limit
Από βοηθός barman έγινε διευθυντής σε ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της Μεσογείου, το Nammos. O Γιώργος Βρεττός, έχοντας αφήσει την οικογενειακή επιχείρηση στα είκοσι τρία του για χάρη της δουλειάς στη Μύκονο, αποδεικνύει, πως όταν υπάρχει θέληση και πείσμα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όσα φαντάζεσαι κι ακόμα περισσότερα.

Τασούλα Χατζητοφή: ''Ταυτίστηκα με τους κλεμμένους θησαυρούς μας''
Για πρώτη φορά, η Τασούλα Χατζητοφή αφήνει πίσω τα επιτεύγματα της ατρόμητης «Κυνηγού Εικόνων» -τίτλος της αυτοβιογραφίας της- και ανοίγει την καρδιά της, μιλώντας για την κόρη της Αναστασία που «έφυγε» σε ηλικία μόλις δύο εβδομάδων, έπειτα από μία δύσκολη εγκυμοσύνη, αφήνοντας πίσω τη δίδυμή αδελφή της Σοφία, ένα παιδί ξεχωριστό, με ειδικές ικανότητες.

Surf Culture
Έχουν μάθει να δαμάζουν τα κύματα και αυτά να γίνονται ο καλύτερός τους φίλος. Βουτούν στα καταγάλανα νερά, κάνουν θυσίες αφού μέρος της ζωής τους περιστρέφεται γύρω από τα δελτία καιρού και κάνουν υπομονή μέχρι να πετύχουν το τέλειο κύμα. Με φόντο τα καταγάλανα νερά του Sandy Beach, βουτήξαμε στην ιδιαίτερη κουλτούρα των surfers στην Κύπρο για να δούμε την άλλη όψη της θάλασσας και να μάθουμε περισσότερα για το πιο ανερχόμενο άθλημα στο νησί.

Ο Ιούλιος θέλει καλοπέραση και ο οργασμός ανάσα
Μπήκαμε αισίως στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, τη διάθεση να τονώνεται και τον ερωτισμό να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πειραματιστούμε.

Top summer secrets
Βάζουμε πλώρη για να επισκεφθούμε και να εξερευνήσουμε όμορφα σημεία και στέκια του νησιού μας, μυστικά και μη, στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου. 

Ο βασιλιάς των ‘70s
Σεξ, ναρκωτικά, λάμψη, μόδα, ντίσκο. Ένας άνθρωπος που συνέβαλε στη διαμόρφωση του στυλ της δεκαετίας του ’70, βρέθηκε να ταυτίζεται πλέον με όλες αυτές τις λέξεις και με μια ξέφρενη ζωή που καθόρισε το τέλος. Αυτός ήταν ο Roy Halston Frowick ή, αν προτιμάς, ο Halston.

Μια ιδιαίτερη pop
Η μουσική της Κύπρου με πιο ηλεκτρονικό ύφος, η δημιουργία ενός αρώματος και η επιτυχία στο YouTube. H Andrea Charls μάς τραγουδά το νέο της κομμάτι και μας παρασέρνει στον γεμάτο συναισθήματα κόσμο της.

Pardon my vase
Εντοπίσαμε πρόσφατα και εντυπωσιαστήκαμε από τα Pardón my Vase βάζα της Στέλλας Ίσσα, φτιαγμένα από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί και 100% αγάπη. Η δημιουργός τους μάς παίρνει βήμα προς βήμα από την αρχή του brand μέχρι σήμερα και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια.

Outdoor zone
Με θέα τον έναστρο ουρανό, φέρτε την άνεση του σπιτιού σας στον εξωτερικό σας χώρο και απολαύστε τις καλοκαιρινές μέρες που έρχονται.

+ 

A stylish staycation
Με φόντο ένα πανέμορφο, πολυτελές θέρετρο στην Πάφο, οι εμφανίσεις αναβαθμίζονται με κομψά σύνολα που ευνοούν την κίνηση και αρμόζουν στην εποχή.

Race against the clock
Το στυλ δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά οι σωστές επιλογές. Έντονα χρώματα, ιδιαίτερα prints και κοψίματα σε καθιστούν νικήτρια σε όλες τις εμφανίσεις.

The taste of summer
Oι καλοκαιρινές τάσεις μάς βάζουν σε μια αλλιώτικη διάθεση, πιο ανάλαφρη και πιο χαλαρή. Με την άνοδο της θερμοκρασίας και με μια στροφή προς το χρώμα και τα prints, οι εμφανίσεις της σεζόν σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας εποχής.

+

Fresh and blooming
Από mascara, foundations μέχρι ενυδατικές κρέμες, face masks, καθαριστικά προσώπου και αρώματα, μια ολοκληρωμένη wishlist αξίζει να περιλαμβάνει μερικά από αυτά τα καλλυντικά και είδη περιποίησης που θα μας κάνουν ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές εν όψει του καλοκαιριού.

Body perfect
Το σώμα μας το καλοκαίρι απαιτεί ενυδάτωση και φροντίδα για να μπορεί να λάμπει από υγεία και να έχει μεταξένια αίσθηση. Μάθετε πώς θα το περιποιηθείτε αλλά και σε ποια προϊόντα να επενδύσετε.

July’s essentials
Από το πιο επίκαιρο άρωμα της σεζόν μέχρι και τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε σύνολο, αυτά είναι τα δέκα must haves του καλοκαιριού.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στο ολοκαίνουργιο must που κυκλοφορεί 4 Ιουλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση