ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Barbie ενώνει τις δυνάμεις της με τη Maserati και δημιουργούν το πιο girly αυτοκίνητο

Δείτε το αυτοκίνητο που θέλουμε όλες!

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο μετά το ντεμπούτο του νέου Grecale SUV της Maserati στο κατάστημα λιανικής της εταιρείας στο Magenta district του Μιλάνου, η γνωστή μάρκα αυτοκινήτων αποκάλυψε το εντυπωσιακό και πολυσυζητημένο ροζ αυτοκίνητο που δημιούργησε σε συνεργασία με την Mattel.

Εμπνευσμένο από την επικρατέστερη τάση της εποχής, το Barbiecore, το αυτοκίνητο Barbie x Maserati είναι ό,τι πιο chic και cute είδαμε τελευταίως.

Οι δημιουργοί του αυτοκινήτου είχαν την επιθυμία να σπάσουν τα όρια και να αναδέιξουν τη μοναδική αίσθηση και των δύο εμπορικών σημάτων - πράγματα, τα οποία αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, κατάφεραν και με το παραπάνω.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, μόνο δύο αντιπρόσωποι αυτοκινήτων θα έχουν στην διάθεσή τους την έκδοση Barbie Maserati Grecale, ενώ την περασμένη Τρίτη έγιναν τα αποκαλυπτήριά της, στο πλαίσιο της παρουσίασης του 2022 Neiman Marcus Fantasy Gifts στο Los Angeles.

Μέρος των εσόδων από της πωλήσεις θα δοθούν στο Barbie Dream Gap Project, τη συνεχιζόμενη παγκόσμια πρωτοβουλία της μάρκας Barbie που συνεργάζεται με φιλανθρωπικές οργανώσεις με κοινό τους στόχο να βοηθήσουν στην παροχή ίσων ευκαιριών και παράλληλα, στην άρση των φραγμών για τα κορίτσια.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το Design του έγινε στο πλαίσιο του Trident’s Fuoriserie program και η Barbie pink απόχρωσή του καλύπτει μόνο το εξωτερικό του. Το εσωτερικό του, κατά κύριο λόγω, είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ τα καθίσματα είναι επίσης μαύρα leather. Φυσικά οι ροζ λεπτομέρειες και το logo ''B'' δεν απουσιάζουν.

 

Η Trofeo έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία είναι αυτή που παρουσιάστηκε, διαθέτει κινητήρα V6 Nettuno 530 ίππων, ο οποίος φτάνει τα 60 mph σε 3,6 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 177 mph.

Το μοντέλο λέγεται ότι κοστίζει $330.000 USD, δηλαδή περίπου 228.000 ευρώ. Η δεύτερη έκδοση του αυτοκινήτου αναμένεται το 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS