ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Αθηνά Λοϊζίδου στο must Νοεμβρίου

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Νοέμβριο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/11 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

newsroom must

Την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα βιβλία μαγειρικής της και έχει μπει στο σπίτι μας μέσα από την εκπομπή της «Εύκολα & Σπιτικά». Απλή και αυθεντική, η Αθηνά Λοϊζίδου είναι πλέον έτοιμη για κάτι νέο, στηρίζοντας τις βασικές αρχές της υγιεινής παραγωγής και έχοντας σεβασμό προς το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα και την οργανική ανάπτυξη των προϊόντων.

+

«Η πρώτη μου αγάπη δεν ήταν η τηλεόραση»
Έπειτα από τριάντα χρόνια παρουσίας στο θεατρικό σανίδι, η Στέλα Φυρογένη, μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του κυπριακού θεάτρου, αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα στην τηλεόραση. Μιλάει για την απώλεια της μητέρας της, πώς βίωσε τα χρόνια της πανδημίας και όλα αυτά που την κάνουν αισιόδοξη σήμερα.

Οι μέρες του φωτός
Οι τέχνες στην Κύπρο παίρνουν νέα πνοή με το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, με θέατρο, μουσική και χορό να γεμίζουν τον Νοέμβριο. Συναντήσαμε τέσσερεις καλλιτέχνες που μας βοηθούν να αντιληφθούμε την ποικιλία των θεαμάτων, αλλά και το γεγονός πως η τέχνη, στις δύσκολες εποχές, ξαναγεννιέται και γίνεται πιο δυνατή.

Γαστρονομικές εκδρομές
Το φθινόπωρο προσφέρεται για εξορμήσεις σε πανέμορφους προορισμούς της Κύπρου που θα σε γεμίσουν με νέες ή ήδη γνωστές γαστρονομικές εμπειρίες. Ξεχωρίσαμε έξι χωριά που έχουν ταυτιστεί με λειχουδιές και πιάτα, και που σε συνδυασμό με το σκηνικό γύρω σου γίνονται must visit για τον Νοέμβριο.

Η τέχνη της ηδονής των ματιών
Σε έναν κόσμο «αγγελικά» φτιαγμένο όπου τα ταμπού και οι αμφιβολίες κυριεύουν το μυαλό, η σεξουαλική ενέργεια βρίσκεται στο ταλέντο της ηδονικής σκέψης, στον παρορμητισμό αλλά και στην απόλαυση μιας ιδιαίτερα περιγραφικής στιγμής.

Γλυκάκι κανείς;
Γωνίες γεμάτες αμαρτωλές λειχουδιές στις οποίες κανείς δεν αντιστέκεται, πόσο μάλλον όταν αυτά συνδυάζονται με τη μυρωδιά του αχνιστού καφέ που σε προδιαθέτει για ένα όμορφο φθινοπωρινό απόγευμα.

Colorblocking at home
Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ζωντανό καμβά. Οι πιο απρόσμενοι συνδυασμοί χρωμάτων θα μεταμορφώσουν τον χώρο αλλά και τη ζωή σας.

Ο Αγρός ο αγαπημένος
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές που μπορείς να κάνεις, είναι σ’ έναν προορισμό γνωστό, διαχρονικό και αγαπημένο, για να ανακαλύψεις από την αρχή τι το ξεχωριστό έχει.

Fuelhouse
Ένα πρωτοποριακό γυμναστήριο δημιουργήθηκε στην πρωτεύουσα με σκοπό να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τα γυμναστήρια και τη φιλοσοφία τους. Η Μέλανη και η Ναταλία Στεφανίδη μάς μιλούν για το boutique fitness club τους, το «FUELHOUSE», που προσφέρει εκγύμναση και εξάσκηση, υπό τους ήχους δυνατής, μοντέρνας μουσικής και φωτορυθμικών και όχι μόνο.

Imagination is reality
Η επιπλοποιία αποκτά νέα, μοντέρνα μορφή χάρη στον Στέλιο Μουσαρρή. Περσικά χαλιά γίνονται καρέκλες, κτήρια πόλεων σχηματίζουν κύμα σε ένα τραπέζι, η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.

+

Rebellion meets feminity
Οι διακριτικές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Φορέματα και φούστες, layering με τα πιο ποθητά πλεκτά και signature jackets βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του μήνα.

Pay attention
Οι τάσεις φέτος επιβάλλουν να νιώσουμε πιο θηλυκές από ποτέ, χωρίς όμως να χάσουμε την αίσθηση της ανεμελιάς και της άνεσης που πρέπει να μάς χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Animal prints μοτίβα, γλυκές ροζ αποχρώσεις, crop κομμάτια και μίνι δημιουργίες αλλάζουν το παιχνίδι στον κόσμο της μόδας.

Vive la mode
Με μια και μόνο ματιά στα δρώμενα των Εβδομάδων Μόδας, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως το πρόγραμμα φέτος ήταν αρκετά πλούσιο και το street style που συνόδευσε τα fashion events έμοιαζε αρκετά με αυτό της προ κορωνοϊού εποχής. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, συγκεντρώνουμε τις καλύτερες στιγμές από τις πασαρέλες και τους δρόμους των μητροπόλεων του στυλ.

+

Eye care
Πολλές φορές δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον στη φροντίδα του προσώπου χωρίς να εστιάζουμε σωστά στην περιοχή των ματιών. Σας προτείνουμε κρέμες ματιών που βοηθούν στην ορατή μείωση των μαύρων κύκλων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ενυδατώνουν και υπόσχονται ένα πιο ξεκούραστο, λαμπερό και ανανεωμένο βλέμμα.

Hair dos
Οι τάσεις του φθινοπώρου μάς βάζουν σε κλίμα αλλαγής. Εσείς τι θα κάνετε στα μαλλιά σας με βάση τα trends;

+ 

Όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις τον Νοέμβριο, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 7/11 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS