ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η αποκάλυψη της Αριστοτέλους για το ενδεχόμενο εμπλοκής Κύπριων στο κύκλωμα παιδοβιασμών

Δείτε το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στην Ελλάδα

Δέσποινα Άσπρου

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς διαρκώς έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύψεις που δύσκολα μπορεί να τις χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα, μ΄άλιστα, με τον ελληνικό Τύπο, η έφηβη μαθήτρια, βλέποντας τη διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση βρίσκεται σε πανικό και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ μια ακόμη αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία λεπτά και προβληματίζει για το μέγεθος του κυκλώματος. Ο λόγος για το ενδεχόμενο εμπλοκής και Κύπριων στο κύκλωμα παιδοβιασμών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο απεσταλμένος του Alpha Κύπρου στην Αθήνα Χριστόφορος Νέστορος μετέδωσε στην εκπομπή "Με Αγάπη Χριστιάνα" ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από μέλη των Εγκληματολογικών Γραφείων της ΕΛΑΣ, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά "ίχνη" από την Κύπρο σε συνομιλίες που είχε ο φερόμενος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με υποψήφιους βιαστές.

Να θυμίσουμε ότι οι εξετάσεις των Αρχών κατέδειξαν μέχρι στιγμής συνομιλίες με διακόσια περίπου άτομα, τα οποία φέρεται να πίστευαν ότι μιλούσαν με ένα 17χρονο κορίτσι και όχι με τον 53χρονο ύποπτο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS