ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Αντιγόνη Τασουρή στην καλλιτεχνική επιμέλεια του ''Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show''

To ''Εύρηκα Μασσαλίας - The Charity Show'' είναι μια ανάσα μακριά.

H Αντιγόνη Τασουρή έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του μεγάλου φιλανθρωπικού event με πέντε χορεύτριες από τη σχολή χορού της να πλαισιώνουν τη Βαλάντω Τρύφωνος σε δύο εντυπωσιακά live acts. 

Στο fashion show που θα πραγματοποιηθεί στο Boulevard by Occhio 10 κυρίες περπατούν στην πασαρέλα και δίνουν €5.000 σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Έβελυν Καζαντζόγλου, Μαρία Κορτζιά, Άντρεα Κυριάκου, Σόλια Κυπριανού, Σύλβια Μαυροπούλου, Τάνια Γέραλη, Όλγα Πολίτου, Βανέσα Αυγουστή, Άντρη Καραντώνη και Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα ανέβουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες RATTGogobyStaloAndreas Zanettides και του καταστήματος Ermarolla. Το περιοδικό δίνει €500 σε κάθε γνωστή κυρία που θα περπατήσει.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People, Νατάσα Αλεξάνδρου, και ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός παραγωγός του Love FM 100.7, 88.7 και 108 Παναγιώτης Κυριάκου. Την επίδειξη μόδας θα ντύσει μουσικά ο DJK (Κύπρος Καραβιώτης). Το μακιγιάζ θα αναλάβει η ομάδα της  MAC και τα χτενίσματα η ομάδα της Kevin Murphy. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση