ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Η Αννίτα Δημητρίου προτείνει αλλαγή του θεσμού Man of the Year Awards

''Νομίζω πως επειδή ξέρετε την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχω ειδικότερα για την συμμετοχή των γυναικών και τις γυναίκες, πρέπει να είμαι ειλικρινείς''.

Δέσποινα Άσπρου

Η εικοστή πρώτη απονομή των Man of the Year Awards έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Parklane, a luxury Collection Resort and Spa στη Λεμεσό παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και άλλων εκλεκτών καλεσμένων, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της στο red carpet και κληθείσα να μάς αποκαλύψει ποιος είναι ο άντρας που αποτέλεσε για εκείνη πηγή έμνευσης, η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου δήλωσε: "Νομίζω πως επειδή ξέρετε την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχω ειδικότερα για την συμμετοχή των γυναικών και τις γυναίκες, πρέπει να είμαι ειλικρινείς. (Η αλήθεια είναι) πως επί το πλείστον γυναίκες αποτέλεσαν την δική μου έμπνευση. Βεβαίως, υπάρχουν και άντρες οι οποίοι ξεχωρίζουν, άντρες οι οποίοι διαπρέπουν - είτε στο αντικείμενο των σπουδών τους, είτε στον εργασιακό τους χώρο και αποτελούν πρότυπο και νομίζω πρέπει να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός και να ξεχωρίζουν αυτοί που αξίζουν, είτε πρόκειται για άντρες, είτε πρόκειται για γυναίκες και αποτελούν παραδείγματα και πρότυπα για την κοινωνία των πολιτών.

Εύχομαι απόψε να έχουμε ακριβώς μέσα από την διαδικασία που προηγήθηκε και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε αξιόλογους άντρες σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες και είμαι σίγουρη πως θα δώσουν το στίγμα που χρειάζεται και την κατεύθυνση σε κάθε κατηγορία στην κοινωνία των πολιτών που χρειάζεται να ακούσει και να δει, ειδικότερα, σήμερα".

Μέσα από τις δηλώσεις της, η Πρόεδρος της Βουλής πρότεινε έμμεσα την αλλαγή του θεσμού ώστε να βραβεύονται οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν, ανεξαρτήτως του φύλου τους. Η άποψή της αυτή σαφώς και δεν ξαφνιάζει αφού η ίδια με κάθε ευκαιρία υποστηρίζει την ισότητα μεταξύ των φύλων. Σε εμφάνισή της στις αρχές Νοεμβρίου στο διεθνές συνέδριο «Γυναίκες βουλευτές στη Ρουμανία και προώθηση της ισότητας των φύλων ως εθνική δέσμευση» που διοργανώθηκε από τη Γερουσία της Ρουμανίας, ξεκαθάρισε πως η προώθηση της πραγματικής ισότητας των φύλων βρίσκεται στις κορυφαίες προτεραιότητές της, ως νεαρή πολιτικός και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου.

Να σημειώσουμε ότι ο μακροβιότερος θεσμός βραβεύσεων της Κύπρου που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2001 υπό πρωτοβουλία του πρώτου lifestyle αντρικού περιοδικού στην Κύπρο, του MAN με στόχο την βράβευση των αρίστων Κύπριων, που κατάφεραν να πάρουν τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο και φέτος ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε η Μελίνα Ασλανίδου. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για την χρονιά, ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, άρωμα JAGUAR απο τα καταστήματα Perfect U, Cara Boutique, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση