ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο must Ιουνίου

Μπορεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να διατηρεί μια παιδικότητα, παρόλα αυτά μέσα της είναι μια γυναίκα που πατά γερά στα πόδια της. Μητέρα δύο αγοριών, σύζυγος και καριερίστρια ήρθε στην Κύπρο με το «Νυφικό Κρεβάτι» και μας παρέσυρε στο ταξίδι της.

Αποκλειστικό: Toino Abel from Castanheira with Lov
Κατάφερε να ζωντανέψει την τέχνη της καλαθοπλεχτικής στην Πορτογαλία με τις τσάντες του να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και την αγγλική Vogue να τις παρουσιάζει ως trend. Ο δημιουργός του brand, Nuno Henriques, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Σάντη Αντωνίου.

Αποστολή με τους εθελοντές γιατρούς της Κύπρου
Δώδεκα εθελοντές γιατροί ταξίδεψαν μέχρι το Μπαγκλαντές μ’ έναν ιερό σκοπό. Ταξιδεύουμε μαζί τους με το φωτογραφικό άλμπουμ της Χαρίκλειας Ολυμπίου, μαθαίνοντας παράλληλα περισσότερα για το κίνητρο και τον στόχο τους

Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Σάσεξ
H Meghan Markle έκανε πραγματικότητα εκείνη τη φράση που λέει «θα τα αφήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα». Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Ποια ήταν, τι έχει κάνει και τι πρέπει να αλλάξει τώρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry; 

Το ''Ocean's 8'' είναι ένα καλοκαιρινό… Met Gala
Δέκα χρόνια μετά το «Ocean’s Thirteen» η Warner Bros.Pictures στήνει ένα κινηματογραφικό Met Gala, το σκηνικό για τη μεγαλύτερη και πιο… οσκαρική ληστεία του αιώνα.

Golden girl
Τον Απρίλιο κέρδισε έξι μετάλλια -τέσσερα εκ των οποίων χρυσά- στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες κι έγινε η πιο πετυχημένη αθλήτριά μας στη ρυθμική γυμναστική. Η Διαμάντω Ευριπίδου, το νέο «διαμάντι» του κυπριακού αθλητισμού, μας μιλάει για την πορεία της προς την κορυφή, μας αποκαλύπτει τους νέους στόχους της και τι όνειρα κάνει για το μέλλον. 

+

Collections - MTN Must Fashion
Γι’ ακόμη μια χρονιά οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές της Κύπρου και οι πιο fashionable μπουτίκ μας παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές στο ΜΤΝ Must Fashion. O θεσμός που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια χάρισε σε όλους μας μόδα και μουσική με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο. Το ΜΤΝ Must Fashion αναβαθμίστηκε, μας έβαλε σε πλήρως καλοκαιρινό mood και μας απέδειξε πως όλες οι πτυχές της γυναίκας μπορούν να είναι μοναδικές.

Hot Land
Ρομαντική ή σέξι; Όπως και αν αισθάνεστε, τα ολόσωμα και μπικίνι μαγιό συνδυασμένα με μάξι φορέματα, διαφάνειες, blazers, παντελόνια και oversize μπλούζες θα σας καλύψουν στον έπακρον και θα σας βάλουν στο απαιτούμενο mood.

Οh my sailor!
Έχοντας μετατρέψει το Grand Palais σε τροπικό δάσος, βικτωριανό κήπο και θάλαμο εκτόξευσης πυραύλων, ο Karl Lagerfeld βάζει κάθε φορά «στοίχημα» να ξεπεράσει τον εαυτό του και να στήσει ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό σκηνικό. Και φυσικά το κερδίζει. Αυτή τη φορά ο Κάιζερ της μόδας αποφάσισε να πάρει τους καλεσμένους του σε κρουαζιέρα.

+

It’s summer sexy time!
Η αρχή του καλοκαιριού σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας ευχάριστης περιόδου: ήλιος, θάλασσα, διακοπές. Η διάθεσή μας βελτιώνεται, το άγχος υποχωρεί κι εμείς είμαστε πιο ανοιχτές στις κοινωνικές επαφές και, εννοείται, στο σεξ.

+

30+4 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Όλα τα πρόσωπα, τα trends και τα hotspots που πρέπει να ξέρεις αυτό το καλοκαίρι, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS