ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

H στοχευμένη ανάρτηση της Δούκα και το «αυτογκόλ» του Φιλιππίδη

«Αυτογκόλ σημαίνει…»

newsroom must

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram η Ζέτα Δούκα αποφάσισε να σχολιάσει την δήλωση του Αντώνη Καφετζόπουλου περί «αυτογκόλ» που ουσιαστικά «φωτογράφισε» τη χθεσινή εξώδικη πρόσκληση του Πέτρου Φιλιππίδη να μην εμπλακεί το όνομά του με περιστατικά που τον προσβάλλουν και αγνοεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.

Η ηθοποιός που κατάφερε με την δική της προσωπική αποκάλυψη να ανοίξει τον Ασκό του Αιώλου και να προτρέψει πολλές γυναίκες και άντρες να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν στον χώρο του θεάματος και του πολιτισμού, σχολιάζει με νούμερα και σαφές υπονοούμενο στην ανάρτησή της: «Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα: 1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ), 2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…».

Να θυμίσουμε πως λίγο μετά από την ανακοίνωση του Φιλιππίδη που βάση αυτής ζητούσε να μην εμπλακεί το όνομά του, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος έγραψε στο Facebook:  «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;».

Υπάρχει αυτογκόλ απο τα αποδυτήρια; ή εγω δεν το είχα ξανακούσει;

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Monday, 1 February 2021

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση