ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα»

Ζητά να μην εμπλακεί το όνομα του σε περιστατικά

newsroom must

Δεκάδες καταγγελίες για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική παρενόχληση συγκλονίζουν το ελληνικό θέατρο ενώ καθημερινά υπάρχει και κάποια νέα μαρτυρία από ηθοποιούς.

Χωρίς μέχρι τώρα να έχει υπάρξει κάποια καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός το βράδυ της Δευτέρας εξέδωσε διά του δικηγόρου του ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητά να μην τηλεδικαστεί.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πληροφορήθηκε τις τελευταίες ώρες πως το όνομά του εμπλέκεται σε περιστατικά που αγνοεί και για τον λόγο αυτό καλεί τα ΜΜΕ να μη δημοσιευθεί και συνδεθεί το όνομά του, η εικόνα του και η φωνή του με περιστατικά που τον προσβάλλουν, πριν αυτά καταγγελθούν στις αρμόδιες Αρχές.

Με αυτή την ανακοίνωσή του ίσως προσπαθεί να προλάβει καταστάσεις αφού υπάρχουν φήμες ότι επίκεινται καταγγελίες σε βάρος και άλλων ηθοποιών. Μεταξύ άλλων ανέφερε, «Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα», σημειώνοντας ότι παρατηρεί ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια, ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο.Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου».

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Πέτρου Φιλιππίδη, η ανάρτηση που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προκάλεσε διάφορα ερωτήματα.

Στην ανάρτηση της έγραφε: «Είσαι πιο ισχυρή από ό,τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις».

Από τις πρώτες, δε, ''αντιδράσεις'' στην ανακοίνωση του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: ''Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδητήρια; ή εγώ δεν το είχα ξανακούσει''. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση