ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

H Ριάνα Τρεππίδη και 3 ακόμα γυναίκες σε θέσεις-κλειδιά, στο must Οκτωβρίου

Women Rule!
Η νέα εποχή στον χώρο της επιχείρησης έχει άρωμα γυναίκας, αφού τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των γυναικών σε θέσεις - κλειδιά σε μεγάλες επιχειρήσεις έχει αυξηθεί δραματικά, και ο ρόλος τους είναι σημαντικός και καθοριστικός. Αναστασία Σιδέρη, Μάρλεν Μιχαήλ, Ρεβέκκα Αργυρίδη και Ριάνα Τρεππίδη είναι ένα παράδειγμα γυναικών που κρατάνε γερά το τιμόνι των επιχειρήσεων όπου εργάζονται. 

Τελικά, η πειρατεία σκότωσε τη μουσική;
Μια ατάκα που είχε καταντήσει τσίχλα πριν δεκαπέντε χρόνια και κάθε τόσο κάνει comeback, μάς δημιούργησε την απορία. Τι θα γινόταν αν η παράνομη διανομή μουσικής δεν ήταν ποτέ θέμα, και πώς αυτή οδήγησε στην εξέλιξη των τρόπων που αναπαράγεται η μουσική σήμερα;

Joker - Ένας κλόουν, αλλιώς
''O Arthur ξεκινάει να γελάει. Να γελάει πολύ, για πολλή ώρα, είναι αμήχανο, είναι προκλητικό, είναι οδυνηρό''. Η σκηνή είναι χαρακτηριστική και ο Joaquin Phoenix μάς χαρίζει μια από τις καλύτερες και πιο... ενοχλητικές ερμηνείες της καριέρας του.

Capturing souls
Ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους «έσβησε», αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά γεμάτη αφοπλιστικά, ασπρόμαυρα πορτρέτα που προβάλουν τη ψυχή του φωτογραφούμενου παρά την εξωτερική του ομορφιά. Ήταν, άλλωστε, ο βασιλιάς των πορτρέτων.

Olivia Colman - Queen please!
Η πάλαι ποτέ καθαρίστρια και φετινή κάτοχος του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, ''The Favourite'', ετοιμάζεται να μας συστηθεί ως βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά ''The Crown'' και εμείς απλά θυμόμαστε γιατί είναι τόσο υπέροχη.

H Περουβιανή εμπειρία στο πιάτο μας
Από το σεβίτσε ως το κινόα, το Περού και η περουβιανή κουζίνα έχουν κατακτήσει τον γαστρονομικό κόσμο, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους γευστικούς μας κάλυκες και στην Κύπρο. 

+

On my way
H Εβελίνα Σκίτσκο φωτογραφίζεται στους δρόμους της πόλης με street style διάθεση και όλα τα απαραίτητα της σεζόν. Μακριά ή cropped παντελόνια και τζιν, see through tops, smart chic πανωφόρια και αξεσουάρ προσθέτουν το απαραίτητο μοντέρνο twist στο καθημερινό μας ''τρέξιμο''. 

Fashion passion
Mπορείς να αναδείξεις τον δυναμισμό σου, μπορείς να κρατήσεις κομψές κλασικές γραμμές ή να διασκεδάσεις με τα ρούχα σου. Όλα αυτά είναι εφικτά με τις συλλογές Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020, αφού οι μεγαλύτεροι οίκοι βάλθηκαν να βγάλουν προς τα έξω όλα τα πρόσωπα που μπορεί να έχει μια γυναίκα. 

Girl boss
Όταν οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι πολλές, το μόνο που θα σας κάνει να νιώθεται τέλεια είναι το σύνολό σας. 

+

Work it!
To dress code της δουλειάς δεν αφορά μόνο στο τι θα φορέσουμε αλλά και το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε. Σας προτείνουμε δύο all day and night makeup looks που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα προσθέσουν το ανάλογο χρώμα στο σύνολο σας. 

The bright side
Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί αλαβάστρινη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και δυσχρωμίες; Σας προτείνουμε τις καλύτερες λευκαντικές κρέμες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα καθαρό, λευκό πρόσωπο. 

Καρκίνος του μαστού: Ο ρόλος του συντρόφου
Μπορεί οι σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις να βοηθούν στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, εντούτοις, πέρα από τη σηωματική επιρροή υπάρχει και η ψυχολογική., με την ασθενεί να δέχεται τραύματα που εποηρεάζουν τον τρόπο συμπεριφοράς της απέναντι στον σύντροφο της. Πώς μπορεί αυτός να τη βοηθήσει;

+

Οι πιο hot νέες τάσεις της σεζόν και όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να κάνεις αυτό τον μήνα, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση