ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

H Μαρία Κορινθίου στο must Φεβρουαρίου

Μάς έχει απασχολήσει κατά καιρούς για τις αισθησιακές της φωτογραφίσεις, όμως η Μαρία Κορινθίου δεν είναι μόνο αυτό. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα που κυνηγά τα όνειρά της, δουλεύει σκληρά γι’ αυτά και, φυσικά, πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της. Η Μαρία Κορινθίου είναι η απόδειξη πως μια πολύ όμορφη γυναίκα, όταν θέλει, μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Κίκα Μουντή: Μια γυναίκα, ένας κήπος, μια ιστορία
Μία αναγεννησιακή γυναίκα, αρχόντισσα, βγαλμένη από άλλη εποχή, την εποχή της δαντέλας και της ίντριγκας, με πολύ έρωτα, πάθος και πολλή γη. Γη, που είναι η κινητήριος δύναμη είτε για τους καρπούς της είτε για τις υπεραξίες και το κοινωνικό στάτους που δημιουργεί. Ποια είναι η γυναίκα πίσω από το Kika's Garden; 

Βασίλης Ζούλιας: The Greek fashion dandy
Λίγες μέρες αφού είδαμε το όνομά του να φιγουράρει στις λίστες με τους σχεδιαστές που έντυσαν τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί των Golden Globes κλείσαμε ραντεβού στο ατελιέ του και ‘’ξεφυλλίσαμε’’ το τεράστιο αρχείο του, με τον ίδιο να μάς εξιστορεί θρυλικές στιγμές της ελληνικής μόδας και να μάς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

It's Britney b*tch
Πέρασε πολλά, βρέθηκε στο στόχαστρο των media και των παπαράτσι, και 10 χρόνια μετά από έναν νευρικό κλονισμό φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί πλήρως. Το απόλυτο pop icon της μουσικής βιομηχανίας αποδεικνύει ότι άμα θέλεις ξεπερνάς τα πάντα και ξεκινάς από την αρχή ξανά. 

Μάριος Μιλτιάδου
Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών και όχι άδικα. Ο Μάριος Μιλτιάδου με τους House of Drama, κέρδισαν το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και τις καρδιές μας με μερικές φανταστικά εκτελεσμένες χορευτικές κινήσεις. 

Review: Είδαμε και κρίνουμε την πολυσυζητημένη ταινία ''Three Billboards Outside Ebbing, Missouri''
Πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της χρονιάς: ένα αστυνομικό δράμα - μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού.

Review: Bottega Amaro
Το νέο bar restaurant της Λευκωσίας έχει ωραία αισθητική και άρωμα Ιταλίας. Πήγαμε, δοκιμάσαμε και καταγράψαμε όσα θα ήθελες να ξέρεις για το Bottega Amaro. 

+

Νew season, new wardrobe - Άνοιξη /Καλοκαίρι 2018
Οι τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε: Colour blocking, σέξι διαφάνειες, ρομαντικά φορέματα

Your new BBF: Bright Bold Fashion
Νέα σεζόν, νέες τάσεις, με pastel και έντονα χρώματα, mix prints, embellished και υπερβολικά παπούτσια και με τα αγαπημένα μας καρό και τις τσαντούλες της μέσης ακόμη να συνεχίζουν… και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε!  

+

Πώς να εξαφανίσετε τις σκούρες κηλίδες από το πρόσωπό σας

+

Όλα τα hot spots, πρόσωπα και πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτό τον μήνα, και όχι μόνο. Στο must Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση