ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

H Ghislaine Maxwell κατέθεσε έφεση για την κατηγορία της σωματεμπορίας

Έφεση για τη συγκεκριμένη κατηγορία ενώ έχει καταδικαστεί για 20 χρόνια

H Ghislaine Maxwell κατηγορήθηκε προσφάτως για σωματεμπορία σχετικά με την υπόθεση Jeffrey Epstein και της επιβλήθηκε η ποινή κάθειρξης 20 ετών. 

Είχε κριθεί ένοχη για σωματεμπορία ανηλίκων καθώς παρείχε βοήθεια στον Jeffrey Epstein ο οποίος κακοποιούσε τις ανήλικες που έβρισκε από το 1994 μέχρι το 2004. Η ίδια η Maxwell χαρακτηρίστηκε ως «επικίνδυνη» από τους εισαγγελείς καθώς συνέβαλε σημαντικά στο να μπορεί ο εκατομμυριούχος να ασελγεί σε ανήλικες. 

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες καταγγελίες για τα σεξουαλικά αδικήματα που διέπραξε ο Jeffrey Epstein είχαν γίνει ήδη από το μακρινό 2005 ενώ το 2008 είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στην πολιτεία της Φλόριντα. Πολλά χρόνια μετά, το 2019 συγκεκριμένα, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις φυλακές όπου βρέθηκε νεκρός με τη συνεργό του, Chislaine Maxwell να συλλαμβάνεται τον Ιούλιο του 2020. 

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, υπήρξαν τέσσερις διαφορετικές γυναίκες οι οποίες κατέθεσαν εναντίον της και μίλησαν ανοιχτά για τις τραυματικές συνέπειες της κακοποίησης που δέχθηκαν από τον Jeffrey Epstein. Το ζευγάρι συνεργαζόταν για χρόνια με σκοπό να παρασύρουν νεαρές κοπέλες ώστε ο ίδιος ο Epstein να ασελγεί πάνω τους, σύμφωνα με τους εισαγγελείς της υπόθεσης. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Exodus Cry (@exoduscry)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS